Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

De cand cu tragedia din clubul din Bucuresti, am observat o chestie destul de ciudata. Cica cei care erau prin acel club erau satanisti din cauza faptului ca asculta muzica rock, din cauza faptului ca sarbatoreau Halloween si asa mai departe. Pe plan secund, altii care nu cred in Dumnezeu intrebau pe Facebook ironic “Unde este Dumnezeul cel bun?” cand oamenii mor nevinovati. Nu inteleg ce rost au discutiile astea pe latura religiei cand viata din jurul nostru se rezuma la orice in acest moment, mai putin la religie. De fiecare data cand se intampla vreo nenorocire izbucneste razboiul asta intre credinciosi si atei, ateii scotand ochii celor credinciosi cu chestia asta numita “bunatate a lui Dumnezeu”.

Nu cred ca e momentul sa existe asemenea discutii. Cei care nu au nimic interesant sau frumos de spus ar trebui sa taca din gura. Observ ca Facebook a devenit un camp de batalie a celor lasi care nu sunt in stare sa rezoneze in realitate gandurile pe care le promoveaza online. Ce legatura are acum ca Dumnezeu exista sau nu cand tragedia e in toi si exista oameni care ar avea nevoie de sange, de alte chestii lumesti. Deja jumatate din internet le-a facut si pomana de 40 de zile… Bineinteles ca televiziunile or sa vuiasca doua saptamani de aici inainte, insa asa e normal cand se intampla ceva.

Pacat ca acest “ceva” s-a intamplat unor oameni nevinovati. Pacat ca in clubul respectiv nu erau sutele de parlamentari pe care ii platim noi din buzunarele noastre ca sa isi bata joc de noi clipa de clipa, an de an, secunda din secunda. Lumea e un loc destul de nedrept, nu e un curcubeu, un loc pufos asa cum au unii impresia. E un loc tare rau si urat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top