Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Poate cineva sa imi raspunda la intrebarea asta? De ce oamenii nu doneaza bani? Mai ales cei bogati. Cei bogati au lumea lor, pur si simplu nu cosntientizeaza ce inseamna sa nu ai bani de paine sau ceva de genul. Oamenii nu isi dau seama de multe lucruri din pacate. De multe ori oamenii bogati nu doneaza nu de rai ce sunt, ci din faptul ca nu pot intelege ca exista oameni ce traiesc altfel, care nu au. Atunci cand te nasti in casa cu de toate nu ai de unde sa iti imaginezi ce inseamna cum e sa nu ai ceea ce iti doresti nu? Poate ca niste campanii de constientizare ar fi mai eficiente de cat cele umanitare.

Bine, eu cand spun oamenii bogati ma refer la cei care au muncit pentru banii lor si eventual s-au nascut cu ceva avere mostenita in mod corect, nu la labarii care fac afaceri cu statul sau care pacalesc in stanga si in dreapta. Ei sunt niste mascarici ce mai devreme sau mai tarziu isi vor pierde ranjetul ala sfidator de pe fete. Or sa ajunga mai saraci de cat erau candva si or sa stie din nou ce inseamna sa nu ai, in cazul in care au cam uitat de unde au plecat. Eu nu doresc raul nimanui, insa in Romania se intampla multa nedreptate. Cu toate astea, am invatat ceva: roata e rotunda.

Cei care doneaza bani sunt cei saraci, cei care stiu ce inseamna sa nu ai, cei care stiu ce inseamna sa rabzi. Sunt oameni care pot sa inteleaga si oameni cu suflet care muncesc cinstiti, nu oameni care traiesc din tepe. Teparii si hotii se spune ca n-au mama, n-au tata. Ce sa mai zicem de suflet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top