Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Oarecum amuzantă această știre, ca și cum ar avea vreun efect asupra cuiva. S-au gândit ăștia de la Guvernare cum să mai mimeze grija față de popor, cum să protejeze ei tinerii de boala asta cu jocurile de noroc. Și au găsit soluția: să le interzicem acolo unde nu joacă nimeni, respectiv în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori.

Vă dați și voi seama că dacă cineva ar vrea să ajute oarecum tinerii, să-i țină departe de această dependență, ar interzice păcănelele în locațiile unde oamenii chiar joacă dar stai, nu prea e voie pentru că sunt foarte mulți și sunt buni la vot. Așa, mai bine mimează ei guvernarea și interzic jocurile de noroc acolo unde oricum nu afectează pe nimeni.

Țara asta fraților nu este altceva decât o glumă proastă, cap coadă. Și este vina noastră pentru că de mai bine de 30 de ani votăm aceiași incompetenți, aceleași lichele, aceiași oameni de nimic care s-au îmbogățit inexplicabil de mult în timp ce noi am sărăcit din ce în ce mai tare. Avem nevoie la conducere de oameni competenți care să ne ajute să ne ridicăm.

Păcănelele da, sunt și ele o problemă în România dar haideți să fim serioși, dacă cineva ar vrea cu adevărat să ne scape de ele, ar da o lege și cu asta basta, cei care ne conduc însă nu fac altceva decât să mimeze grija pentru cetățean. Exact ca atunci când au dat lege că interzic pensiile speciale, ei știind din start că este neconstituțională și că nu va trece niciodată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top