Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Uneori rămân și eu interzis când văd ce fel de legi imbecile se dau în țara asta, care mai de care mai ciudată și mai ilogică. Ultima pe care am observat-o recent se leagă de energizante, care cică nu se mai pot vinde minorilor. Am asistat la o scenetă oarecum comică la un supermarket local, unde o casieră nu a vrut să scaneze un energizant până când una dintre cele două fete care intraseră în magazin împreună pentru acel energizant, nu a arătat o carte de identitate.

Știți vorba aia cu „Ce-i lipsește chelului?”… Cam așa și aici, energizantele erau problema numărul 1 pentru minori în țara asta, nu țigările, nu drogurile, nu familiile destrămate de bătăi și de alcool, nu nesimțirea în care aceștia sunt crescuți și așa mai departe. Am impresia că unii trântori prin Parlament fac niște legi așa de mântuială, ca să pară că au activitate, plus că ei fac niște legi care nu supără pe nimeni, întrucât niciun partid politic nu are de gând să facă ceva bun pentru țară dacă riscă să-și atragă antipatie din partea poporului. Spre exemplu păcănelele, păi la câți joacă la ele, nimeni nu se va atinge vreodată de ele, să le închidă sau ceva. Jocurile de noroc sunt o mare problemă în România și niciun partid politic nu vrea să facă de fapt bine, partidele politice sunt acolo ca să jumulească bani de peste tot.

Curios să vedem pe viitor ce or să mai interzică ăștia, sau dacă nu or să interzică, să vedem ce or să mai restricționeze pentru că în țara asta te poți aștepta la orice, numai la ceva bun din păcate nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top