Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Gata fraților, a început campania electorală, cel puțin pe la mine prin oraș au început să apară fel de fel de moace de lichele pricopsite de când se perindă prin politică. N-au făcut nimic bun pentru noi însă pentru familiile lor a mers ca unsă treaba. Cum se face oare? Unii se pricopsesc iar alții sărăcesc din ce în ce mai tare. Păi ce afacere e asta oare?

M-am tot uitat pe listele de la locale și sincer mi s-a făcut scârbă ca de rahat. Sunt mulți care vor să fie primari deși cât au fost prin politica națională, chiar și miniștri, nu au făcut absolut nimic, din contră, costurile de trai pentru populație s-au dublat din cauza lor. Discutăm despre adevărate catastrofe, adevărate calamități politice care au cauzat numai instabilitate economică, altceva nimic bun.

Sincer nu cred că o să mă duc la vot, cel puțin nu la locale pentru că nu am efectiv pe cine să pun ștampila. E plin de lichele bune de nimic, ori de foști primari care n-au făcut altceva decât să sifoneze banii orașului prin intermediul firmelor de partid. Mi se pare incredibil cât tupeu pot să aibă unii dar probabil asta este calitatea numărul 1 a oricărui politician de succes, să fie groaznic de tupeist și de nesimțit, să nu dea doi bani pe ce crede lumea despre el.

Mulți dintre ei ar fi capabili la orice oră să predea cursuri de jigodism, să învețe pe oricine ce trebuie să facă pentru a ajunge putred de bogat fără să muncească măcar o zi în viața lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top