Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Imi pun intrebarea asta destul de des cand vad ca se face misto pe seama unei fete grase, pe seama unui baiat cu ochelari care e slab dar invata foarte bine, de fiecare data cand lumea se imparte intre frumosi si urati. Ca ma tot intreb de ce? Si nu gasesc nici un raspuns. Singurul raspuns pe care il vad drept valid in acest moment se reuneste intr-un singur cuvant: mentalitate. Daca mentalitatea noastra este plina de prejudecati si ne grabim sa judecam o carte dupa cum arata coperta, e clar ca nu suntem departe de primitivism.

Primitivismul este la el acasa intr-o tara precum Romania. Culmea, cei bogati sunt de obicei cei care sunt plini de prejudecati pentru ca averea pe care o au de multe ori este furata si oamenii au pierdut contactul cu realitatea. Atunci cand ai bani, totul se schimba. Lumea este acel loc perfect in care iti permiti orice, inclusiv sa faci misto ce cel cu care natura a fost mai putin ingaduitoare. Chestia asta cu frumusetea ar trebui pusa intr-o discutie separata pentru ca in 99% dintre cazuri, frumusetea este ceva cu care te nasti sau nu. Nu are legatura cu actiunile tale individuale. Nu iti aduci aportul in vre-un fel sau altul la aceasta frumusete, dupa cum spuneam mai sus, ori o ai ori nu o ai.

Lumea te judeca dupa aspectul fizic pentru ca atat o duce capul. Oamenii cu prejudecati sunt oameni cu o gandire limitata si din pacate, sunt destul de multi. Nici nu ar avea cum sa fie altfel din moment ce an de an 70% dintre tineri pica examenul de bacalaureat. De unde educatie din moment ce tara e compusa din 70% tineri imbecili?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top