Wednesday 20th September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Între prieteni foarte apropiați, după cum bine știm, atunci când apare câte-o onomastică, ne permitem să mai dăruim și cadouri amuzante, nu ținem morțiș la regula conform căreia cadoul dăruit trebuie să fie neapărat și util. Problema este că nu prea mai ai de unde să faci rost de cadouri amuzante cu care să-ți surprinzi prietenii și de multe ori ești nevoit să dai un search destul de sever pe Google sintagmei cadouri amuzante pentru prieteni. Ei bine, ca să scapi de această problemă, în cele ce urmează vom aduce în prim plan 9 idei de cadouri amuzante pentru prieteni pe care le poți comanda pe Jubi.ro, un magazin online destinat lumii cadourilor deschis recent care are în prim plan comercializarea de cadouri frumoase, unice, pe care nu le mai găsești pe alte zeci/sute de site-uri din această nișă.

TOP 9 cadouri amuzante pentru prieteni

  1. RULETA CU SHOT-URI – este cu siguranță unul dintre cele mai amuzante cadouri pentru prieteni nu neapărat din pricina formei sau a mesajului, ci din pricina utilității. Cred că ne putem da seama cu toții câtă distracție poate aduce un asemenea obiect chiar în cadrul evenimentului sărbătorit.
  2. CENTURA DE BERE – un cadou foarte util pentru cei mai mari amatori de băut bere. Poate reține un bax de 6 doze/sticle de bere la 0.33 sau 0.5 și este foarte utilă celor care se enervează atunci când constată că berea pe care o consumă tocmai este pe cale să se termine.
  3. SUPORT PENTRU TELEFON – nu este orice fel de suport, nu este pentru pus pe birou sau în mașină. Este un suport care se pune la gât și este evident un cadou amuzant pentru cei care obișnuiesc să butoneze mai mult decât normal telefonul mobil. Este și amuzant acest cadou și cu mesaj.
  4. ȘTAMPILA DE CARNE – una dintre cele mai interesante modalități de a personaliza o friptură. Unii doresc să iasă în evidență la grătar prin gustul cărnii, alții, iată, o pot face și vizual. Ștampila pentru carne va face cu siguranță furori dacă este dăruită la o onomastică unde se prepară și grătar.
  5. TASTA ANTISTRES – foarte utilă gamerilor, ori celor care se enervează foarte tare la calculator și au prostul obicei să dea cu pumnul în masă, tastatură sau chiar monitor. Această tastă pe lângă mărimea ridicolă, poate fi conectată la PC și folosită efectiv ca tastata ENTER.
  6. JOC BEERPONG – un joculeț destul de întâlnit la petrecerile organizate în străinătate, în special în țări precum Danemarca, Olanda, Canada sau Statele Unite. Iată că odată cu venirea verii, a ajuns și în România prin intermediul celor de la jubi.ro. Acest joc asigură o distracție fantastică la piscină.
  7. ANGRY MAMA – adaugi apă adaugi oțet și reușești să cureți cuptorul cu microunde mult mai rapid, vaporii degajându-se din figurina furioasă în toată incinta. Este un cadou amuzant care se recomandă gospodinelor, indiferent de natura lor – mame, soții, surori, dacă le știți mai iute la mânie în bucătărie.
  8. SAC DE BOX – nu este un sac de box în mărime naturală, ci unul care se umflă cu aer și care este destinat biroului. Este un sac de box anti stres care devine una dintre cele mai faine idei de cadouri amuzante pentru prieteni în special dacă aceștia sunt manageri foarte stresați.
  9. HÂRTIA IGIENICĂ – o hârtie igienică cu un puternic mesaj emoțional pentru prietenii care obișnuiesc să ocupe prea mult timp dimineața locul în care și regele se duce singur. Desigur există și posibilitatea ca cei care primesc acest cadou să-și pună mintea cu el și să completeze SUDOKU înainte de folosire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top