Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Magazinele de cartier sunt în moarte clinică, într-o comă oarecum indusă de miile de supermarketuri și hipermarketuri Profi, Penny, Lidl, Mega Image, răsărite printre blocurile noastre precum ciupercile după ploaie.

Există chiar o statistică a acestei invazii: în România avem 167 de hipermarketuri Kaufland, 336 de supermarketuri LIDL, 390 hipermarketuri și supermarketuri Carrefour, 1716 supermarketuri Profi, 911 supermarketuri Mega Image, 336 supermarketuri Penny, 186 supermarketuri Auchan și lista poate continua. Este mai mult decât evident faptul că micul comerciant român nu prea mai are cum să reziste pe o asemenea piață căpușată de supermarketuri străine care vin cu foarte multe oferte destul de atractive pentru clienți, cu prețuri de asemenea mult mai mici.

Magazinele de cartier pot să supraviețuiască cu o singură condiție: să înceapă să ofere societății soluții pentru anumite probleme, tot în sfera comerțului bineînțeles. Una dintre metodele prin care magazinele de cartier pot face acest lucru este platforma Casier Total, un furnizor de servicii de încasare foarte util într-o comunitate locală, ce poate fi achiziționat absolut GRATUIT de către micii comercianți. Haideți să trecem în revistă ce fel de servicii de încasare, atât de necesare într-o comunitate locală, pune la dispoziție micilor comercianți aplicația Casier Total.

Ce fel de servicii de încasare aduce în prim plan aplicația Casier Total

  1. Încasare facturi utilități. Facturile în special în ultimii ani, după celebrele scumpiri și plafonări la utilități, au devenit un fel de bau-bau de care toată lumea încearcă să scape cât mai repede. Cea mai rapidă soluție pentru a scăpa de grija facturilor este să le achiți online, însă nu toată lumea știe cum să facă treaba asta sau poate de multe ori nici banii din cont nu prea ajută. În acest context, magazinul de la colțul blocului poate întinde o mână de ajutor celor care preferă metoda clasică pentru încasare facturi utilități și astfel reușește să-și crească și numărul de clienți.
  2. Reîncărcare electronică. În ultimii ani am observat cu toții o migrare masivă a clienților de telefonie mobilă din zona de abonament în zona cartelei PrePay. Care sunt motivele acestei migrații? Ei bine, în realitate ele sunt destul de multe la număr, dar printre cele mai importante putem aminti lipsa de suport real și prompt atunci când clientul are nevoie de ajutor, facturile care uneori mai vin umflate și ca să ajungă la lămuriri, clientul trebuie să treacă prin furcile caudine, eventualele probleme legale la care se ajunge în urma neînțelegerilor și așa mai departe.

Zona PrePay însă are nevoie de reîncărcare electronică, un procedeu prin care utilizatorii trebuie să treacă aproape lunar dacă doresc să aibă beneficii active și să poată folosi telefonul mobil în condiții normale. Până nu demult reîncărcarea electronică era un serviciu disponibil doar la punctele de lucru ale operatorilor GSM însă în ultimii ani, pe măsură ce s-a dezvoltat și internetul, acest tip de serviciu a devenit disponibil, iată, chiar și la colțul străzii prin intermediul aplicațiilor de genul Casier Total. Astfel, magazinele de cartier pot să rezolve încă o problemă destul de apăsătoare în societate și să își crească numărul de clienți în același timp foarte simplu.

  1. Încasare Rovinietă. Nimic nu este mai enervant decât momentul în care te trezești în cutia poștală cu celebrele plicuri negre. Îți dai seama că cineva vrea din nou banii tăi munciți, deschizi plicul și observi că este o amendă pentru lipsa rovinietei. Încerci să te gândești unde, și cum, și realizezi faptul că în urmă cu ceva timp ai plecat în afara localității și ai uitat să cumperi și rovinieta. Un scenariu destul de des întâlnit în România, o țară axată în special pe supra-amendarea cetățenilor în vederea aducerii de bani la buget. Și nu cred că putem discuta aici de rea intenție întrucât nimeni nu riscă o amendă în valoare de 275 RON pentru o rovinietă de 15 RON.

Ei bine, aplicația Casier Total poate să ajute clienții și cu rovinieta. Cu siguranță mulți cetățeni vor scăpa de amenzi pe viitor dacă vor știi că de la magazinul din colț se poate cumpăra rovinieta. E mult mai simplu să o cumperi din timp dintr-un loc în care oricum te duci și de câteva ori pe zi, decât să-ți aduci aminte în momentul în care pleci la drum.

IMPORTANT – serviciile Casier Total nu sunt doar gratuite pentru micii comercianți, aceștia vor primi și un comision pentru fiecare tranzacție efectuată prin intermediul Casier Total, comision care se va transforma la final de lună într-un profit destul de frumos pentru magazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top