Sunday 1st October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Ultimul lucru pe care vrei să-l experimentezi este să te trezești când îți e lumea mai dragă, fără minute pe telefon. După cum știm, cartela PrePay trebuie alimentată la o anumită perioadă de timp astfel încât telefonul să fie 100% funcțional, să se poată efectua apeluri de voce prin intermediul lui. Vestea bună legată de acest aspect este faptul că astăzi când îți expiră beneficiile de pe cartela PrePay nu mai trebuie să te duci la punctul de lucru al operatorului de care aparții ca să cumperi o reîncărcare Vodafone, Orange, Telecom, etc. Astăzi poți face achiziția online, fără să mai pierzi timp cu drumurile, fără să mai consumi carburant. Incarca.ro este portalul pe care trebuie să-l folosești pentru a rezolva problema creditului sau minutelor expirate la cartela PrePay.

Ce avantaje ai dacă folosești incarca.ro atunci când vrei să cumperi o reîncărcare electronică?

  1. Funcționează pentru toți operatorii de telefonie mobilă din România. Poți achiziționa o reîncărcare Vodafone, Orange sau Telekom prin intermediul incarca.ro. Așadar, ești complet acoperit, indiferent pe ce rețea ești, prin intermediul acestui portal ai acces la ultimele oferte de reîncărcare electronică.
  2. Există aceleași opțiuni de reîncărcare ce se găsesc direct la operatori. Practic, tot ce găsești la punctele de lucru ale operatorilor, găsești și pe incarca.ro. Chiar nu mai ai niciun motiv să te duci în oraș să mai pierzi timpul, să mai consumi carburant. Poți cumpăra o reîncărcare Vodafone, Orange sau Telekom cu credit cuprinsă între 5 și 125 euro.
  3. Costurile sunt aceleași ca la punctele de lucru ale operatorilor telecom. Portalul incarca.ro are aceleași prețuri ca ale operatorilor de telefonie mobilă pentru reîncărcările electronice. Nu se percep taxe sau comisioane suplimentare pentru achizițiile efectuate. Nu poate să fie mai ieftin la punctele de lucru ale operatorilor.
  4. Reîncărcarea are loc în timp record, maxim 2-3 minute. Rapiditatea acestui portal se bazează pe faptul că tu ca și utilizator nu trebuie să pierzi timpul să-ți faci cont pe site. Tot ce trebuie să faci este să completezi datele cerute pe prima pagină și este suficient. Acolo pierzi un minut, după plată mai trec 2 minute și primești beneficiile.
  5. Siguranța este la ea acasă, tranzacțiile sunt criptate 100%. Nu există riscul ca datele tale bancare să fie furate, nu există riscul ca tranzacțiile să fie interceptate de altcineva. Sunt mulți oameni care încă se feresc să cumpere online de pe site-uri de care nu au mai auzit însă incarca.ro este cât se poate de sigur la capitolul tranzacții.
  6. Portalul este disponibil non stop. Nu contează la ce oră ai rămas fără minute pe cartela PrePay, incarca.ro funcționează 24/24. Nu trebuie să aștepți până dimineață ca să poți efectua o reîncărcare Vodafone, Orange sau Telekom, nu trebuie să te duci la nicio benzinărie deschisă non stop sau la vreun magazin de cartier.

S-au dus vremurile în care reîncărcarea cartelei PrePay era un calvar, necesita timp liber și efort. De multe ori se întâmpla să nu reușim să reîncărcăm noaptea întrucât era închis peste tot. În ultimii ani situația s-a schimbat, odată cu apariția portalului incarca.ro tot ce înseamnă reîncărcare Vodafone, Orange sau Telekom a devenit mult mai simplu. Practic, din moment ce reușim să reîncărcăm la orice oră din zi și din noapte, eliminăm singurul inconvenient pe care conceptul PrePay îl avea față de abonamente.

Se migrează masiv din zona de abonament spre zona PrePay tocmai din acest motiv, că oamenii pot să-și încarce singuri cartelele din confortul casei lor. Desigur, spre deosebire de abonamente încă mai există acel mic inconvenient al operațiunii efective de reîncărcare de care trebuie să te ocupi singur, însă odată ce te obișnuiești, cu siguranță nu vei mai avea probleme pe viitor. Dacă stăm să ne gândim bine, și la abonament ești nevoit să faci operațiunea de plată la final de lună, așa că din punct de vedere conceptual nu este nicio diferență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top