Friday 29th September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Managementul de parc auto a primit un nou upgrade: portalul rovinieta.online. Discutăm astăzi despre un serviciu oferit în mod GRATUIT deținătorilor și managerilor de parcuri auto prin intermediul căruia vor reuși atât să scape de amenzile pentru lipsa rovinietei, dar mai ales să pună la punct un management mult mai corect și mai simplu pentru toate rovinietele emise de companie. Așadar, haideți să vedem în ce constau serviciile oferite prin intermediul portalului rovinieta.online și de ce ar trebui să fie folosit de TOȚI managerii de parcuri auto din România.

Ce fel de servicii oferă portalul rovinieta.online

  1. Alerte pentru rovinieta care se apropie de data expirării

În momentul în care un client emite rovinieta online prin intermediul portalului, achiziția rămâne în baza de date și acesta va fi avertizat prin e-mail în momentul în care rovinieta respectivă se apropie de data expirării. Aceste alerte sunt mai mult decât binevenite întrucât amenzile pentru lipsa rovinietei sunt destul de mari, ele pornesc de la 275 RON pentru autoturisme și urcă spre 11900 RON pentru vehiculele grele destinate transportului de mărfuri.

Alertele sunt o plasă de siguranță pentru orice manager de parc auto. Atât timp cât se achiziționează rovinietele doar prin intermediul rovinieta.online, este practic imposibil să mai vină amenzi la sediul companiei. Alertele reprezintă un serviciu adiacent achiziției de roviniete online prin intermediul portalului rovinieta.online și sunt 100% GRATUITE.

  1. Crearea unei baze de date cu toate rovinietele din companie

Administrarea rovinietelor devine mult mai simplă din punct de vedere contabil prin intermediul portalului rovinieta.online. Toate facturile pentru roviniete sunt la un loc iar parcul auto primește un upgrade serios în ceea ce privește managementul de roviniete. Administrarea devine mult mai simplă din moment ce ai toate facturile la un loc iar managerul nu mai este nevoit să adune chitanțele de pe e-mail ori de prin vehicule în cazul în care achiziția de roviniete se face direct din benzinării de către șoferi. Automatizarea procesului de achiziție a rovinietei prin intermediul portalului rovinieta.online crește eficiența în administrare pentru orice manager de parc auto.

  1. Posibilitatea de a emite mai multe roviniete simultan

Timpul costă bani, sau time is money cum ar zice americanii. Atunci când ai în administrare zeci, poate chiar sute de vehicule, timpul devine foarte prețios iar automatizarea întreținerii parcului auto devine obligatorie. Prin intermediul portalului rovinieta.online creat special pentru o mai bună administrare roviniete parc auto, poți emite mai multe roviniete în același timp și poți astfel să economisești timp prețios pe care orice manager de parc auto îl va folosi pentru a duce la bun sfârșit alte task-uri elementare. Totul este posibil prin intermediul unui simplu tabel de comandă care dacă este completat corespunzător apoi încărcat pe rovinieta.online, permite emiterea de roviniete simultan pentru un număr practic infinit de vehicule. E un mod mult mai eficient de a emite roviniete pentru un parc auto.

  1. Externalizarea serviciului de emitere a rovinietelor

Rovinieta.online permite externalizarea serviciului de emitere a rovinietelor către personalul portalului. Ce înseamnă acest lucru mai exact și ce fel de avantaje aduce în prim plan pentru un parc auto? Ei bine, efectiv grija rovinietelor nu mai aparține managerului, ea este cedată pe bază de contract spre portalul rovinieta.online, unde personalul calificat se va ocupa de emiterea de roviniete pentru întreg parcul auto. Acest tip de serviciu este de asemenea GRATUIT și are drept scop „producția de timp liber” pentru managerii de parcuri auto, este un ajutor binevenit pentru niște oameni care oricum sunt extraordinar de ocupați și fără să mai aibă grija rovinietei pe cap.

  1. Prețul actualizat al rovinietelor, în funcție de categoriile de vehicule

Managerii de parcuri auto pot vedea la orice oră prețurile pentru orice tip de rovinietă, indiferent de categoria de vehicul sau de perioada de timp. Portalul are integrat un calculator rovinieta online și devine astfel de mare ajutor în special managerilor de parcuri auto aflați la început de drum, care nu cunosc încă prețurile pentru roviniete și care se află în curs de pregătire. Din păcate aceste prețuri sunt destul de dificil de ținut minte întrucât formula de calul este una specifică României, respectiv complicată și fără niciun fel de optimizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top