Wednesday 17th April 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri


Cu cât am devenit mai avansați din punct de vedere tehnologic, cu atât și internetul s-a dezvoltat într-o direcție pe care sincer să fiu, cred că nimeni nu și-ar fi imaginat-o posibilă în urmă cu 30 de ani. În ziua de azi, punctul forte al internetului se rezumă la capacitatea de a-ți furniza ție, utilizator, produse și servicii mai ieftine și mai calitative prin intermediul magazinelor online. Magazinele online de asemenea s-au diversificat și s-au înmulțit peste măsură în tot acest timp și iată, am ajuns în anul 2017 să folosim exclusiv aceste entități comerciale pentru a face cumpărături.

Dar cum ajunge oare un magazin online în topul preferințelor utilizatorilor de internet? Ei bine, în primul rând are nevoie seriozitate. Știm cu toții că în comerț nu rezistă decât cei serioși, indiferent că discutăm despre comerțul real sau cel virtual pentru că rezultatele acestui concept sunt identice. Apoi, după seriozitate este nevoie de corectitudine. Această corectitudine merge de obicei mână în mână cu seriozitatea și reprezintă standardul de respect pentru client. Urmează apoi investiția în servicii SEO. Ce sunt aceste servicii? Serviciile SEO reprezintă o modalitate de promovare online a magazinelor virtuale, modalitate prin care aceste magazine sunt urcate în motorul de căutare Google pe primele poziții pentru anumite cuvinte cheie.

De exemplu, tu, utilizator al internetului vrei să cumperi cuie ieftine. Intri pe Google și scrii sintagma „cuie ieftine”. În secunda doi, vei vedea acolo o înșiruire de magazine ce vând asemenea produse. Primul din acea listă este cel mai important iar acesta poate ajunge atât de sus doar prin ajutorul optimizării SEO. De asemenea, pe lângă campaniile de link building, mai există o problemă din punct de vedere al optimizării on page. Magazinul cu pricina trebuie optimizat un pic și din punct de vedere tehnic dar acest lucru este mult mai simplu de făcut și mai puțin costisitor.

Orice magazin are nevoie de optimizare SEO prin intermediul link building dar și on page pentru că altfel, din cauza faptului că există concurență atât de mare, zeci de mii de alte magazine online Românești, nu poate ajunge prea sus în Google fără un pic de ajutor.

Partea bună cu optimizarea SEO este faptul că linkurile folosite în campanii sunt aducătoare de trafic și după ce campaniile cu pricina se încheie, așa că dacă dețineți un magazin online și sunteți la început de drum, căutați să lucrați cu cineva pe parte de SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top