Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

De vreo 3 ani de zile de când mi-am luat mașină, am tot căutat prin magazine un odorizant auto de calitate, care să persiste și care să miroasă frumos. Evident, nu am găsit nimic nici în sfântă zi de azi. De altfel, am încercat cred că tot ce zboară și se mișcă. Cele mai bune sunt cele de la Ambi Pur dar acelea nu-mi plac pentru că depind de sistemul de ventilare al autoturismului, trebuie să-l pornești pentru ca aerul să sufle prin aparatul acela dine exterior către interior, către habitaclu.

În rest, toate sunt o apă și un pământ. Nu merită nimic banii. Conservele de asemenea sunt ceva mai răsărite dar nu cu mult. Am încercat și diverse spray-uri, diverse parfumuri pe care le împrăștii prin mașină, etc. Nimic nu mi se pare să persiste suficient de mult astfel încât  să merite banii. Ce e ieftin nu e bun pentru că logic, e ieftin iar calitatea ai crede că se află la polul opus, dar din păcate nici odorizantele scumpe nu sunt cine știe ce. Când spun scumpe mă refer la cele de 15- 20 – 30 de lei.

Odorizante mai scumpe de 30 de lei nu am încercat pentru că nu am avut ocazia. În magazine nu există așa ceva dar cred că voi încerca să fac ceva comandă pe inerent. Ce să facem? Încercăm în locurile pe care le-am evitatpână acum. Am tot cumpărat de la Carrefour câte un brăduț din acela odorizant, dar nu am reușit să găsesc nimic care să țină mai mult de o zi. Cele mai eficiente mi s-au părut spray-urile dar trebuie să le folosești de fiecare dată când pleci cu mașina. Mirosul lor este puternic dar ca de obicei, nu persistă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top