N-am făcut nimic de Paște

 

Anul acesta, Paștele a trecut ca orice altă zi. Nu am făcut absolut nimic. M-am dat jos din pat pe la ora 11 jumătate și cam atât. Am stat pe la PC până noaptea la 12. În rest, nu am făcut absolut nimic. Nu pot spune că am lenevit, că am pus bazele unui nou proiect. Am cumpărat un domeniu pe care voi face tutoriale destinate strict celor care utilizează platforma WordPress.

În acești ani de zile de când tot folosesc WordPress, mulți la număr, am învățat destule trucuri în special de troubleshooting blank page. Blank page este una dintre cele mai ciudate erori pe care le poți avea pe WordPress și din păcate nu există mereu răspunsuri în loguri. De asemenea, nici experiența celor care se întâlnesc cu asemenea erori nu este una care să permită investigații rapide.

Eu unul mi-am pierdut uneori zile întregi din cauza erorilor WordPress așa că sunt sigur că voi ruși să fac niște articole care vor ajuta niște oameni. Eu unul când am căutat soluții pentru aceste probleme nu am prea găsit sau dacă am găsit nu au fost ceva foarte precis. Eu am de gând să fac ceva mult mai interesant și precis, nu voi face mură-n gură dar nici ceva lipsit de explicațiile necesare.

Mi-a plăcut WordPress-ul și mi-a plăcut să ajut. Astfel am să mă ocup de acel site care cu siguranță va fi foarte util cuiva, asta măcar până va mai evolua oleacă WordPress-ul. Să fie și el puțin mai stabil. În acest moment, toate erorile pe WordPress se întâmplă și din cauza faptului că este o platformă foarte instabilă. Poate peste vreo 10 ani o să se schimbe lucrurile și o să fie mult mai ok.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT