Wednesday 17th April 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Gaming

Mă uitam aseară pe Twitch.tv și oarecum nu-mi venea să cred că au venit în sfârșit vremurile în care unii pot câștiga un ban făcând lucruri pe care le adoră. Sunt atât de multe concursuri internaționale de gaming, încât e chiar păcat să nu pornești o carieră în acest sens dacă te pricepi cu adevărat, dacă ești bun cu adevărat. Eu de exemplu urmăresc în special concursurile de Counter-Strike GO și seară de seară dacă se transmite o etapă de ligă, am Chrome cu acel meci în fundal.

Îmi place să urmăresc deși eu unul nu am avut posibilitatea să particip la asemenea evenimente sau să încerc o carieră în acest domeniu. Mi-a plăcut și mie destul de mult Counter-Strike 1.6 și ajunsesem să joc destul de bine, însă nu am avut ocazia să trec la profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. M-am lăsat de joc în momentul în care am fost nevoit să mă duc la muncă și iată cum dintr-o dată parcă simt invidie pe copiii străini care nu sunt nevoiți să meargă la muncă dacă doresc să aibă o carieră în domeniul jocurilor pe calculator.

Au venit vremurile în care cel puțin străinii, care se pot detașa oleacă de ideea de subzistență, pot să trăiască destul de bine din gaming, participând la evenimente foarte interesante și destul de bănoase. Trebuie să precizez faptul că acele competiții pe care le urmăresc eu seară de seară sunt asemenea Ligii 1 de la fotbal iar echipa care câștigă trofeul câștigă de asemenea sute de mii de dolari/euro, în funcție de țara în care se joacă. Nu sunt bani puțini și cred că sunt destul de mulți ca să motiveze pe unii sau alții să joace drept meserie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top