Wednesday 15th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Vlog

De ce toată lumea se apucă de Vlog? A dat YouTubăreala în voi mă? Nu aveți ce face cu timpul liber sau care e treaba? Bine, majoritatea se apucă cu telefonul mobil, cel mai probabil un Eboda sau Allview după calitatea imaginii, însă cui îi pasă? Când au avut românii un cuvânt greu de spus în ceea ce privește calitatea? Nu ne-a păsat niciodată că se vede pixelat, că se vede nu știu cum. Ne-am uitat ca idioții la orice chiar dacă nu era de calitate, cel mai bun exemplu: televizorul.

Dacă o să deschizi în timpul zilei un televizor și o să zapezi între canalele românești, vei constata cu surprindere faptul că nu ai la ce să te uiți. Peste tot sunt niște emisiuni destul de plictisitoare, concepute parcă special plictisitoare pentru a fii pe aceeași lungime de undă cu un popor sictirit care oricum se uită la orice, nu are niciodată un cuvânt de spus în acest sens. Așa și cu YouTube. Toată lumea se apucă pentru că de plictiseală, românii se uită. Consideră că-i de căcat ce văd dar se uită.

Românul este telespectatorul perfect pentru orice emisiune. Rabdă și reclamele. Poate de-asta există atât de multe vloguri de slabă calitate în România, făcute de niște oameni care în speranța că-și vor clădi un drum în viață fără să dea la lopată, se chinuie să se măscărească în fel și chim în fața camerei. Că-mi aduc acum aminte și de Ilie acela cu 400 de mii de abonați toți 9-11 ani, care-și toarnă și căcat în cap dacă „publicul” o cere… Așadar, de-asta toată lumea se apucă de vlog, în speranța unui ban în plus și a unei vieți în care să stea departe de lopată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top