Wednesday 17th April 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

PoprireaObserv că foarte multă lume este de-a dreptul revoltată de faptul că ANAF-ul le pune poprire pe conturi, sau mai pe românește le ia banii din conturi. Da? Foarte bine le face. Și ca să nu mă înțelegeți greșit, nu țin cu statul. Sunt unul dintre cei mai mari contestatari ai statului român și cel mai de soi contestatar ai instituțiilor statului român, dar când văd oameni proști, nu pot să nu jubilez un pic. Bă frate, după ce că sunteți proști, mai și semnalizați…

Dar de ce ai tu poprire pe conturi? Nu cumva pentru că nu ai plătit? De ce te miri că-și permite statul să îți ia automat banii din cont? Aa, că e un fel de nedreptate și că cei cu datorii de sute de milioane de euro nu au nici o treabă cu poprirea, e partea a doua dar credeam că până la vârsta asta te-ai obișnuit cu faptul că nu există echitate într-un stat ca România ce se vrea a fi unul de drept… De ce ai tu datorii la stat și de ce ai bani în conturi pe care nu vrei să-i dai la stat?

De ce oamenii nu vor să achite datoriile? Asta este ideea de bază. Frate, ai o datorie o achiți, nu o lași așa că mâine că poimâine. Știm cu toții că în țara asta oricui ai da bani ceva mai mulți, adică peste 1000 de lei, s-a zis cu ei, nimeni nu-i va mai da înapoi. E o chestie de mentalitate aici. Dacă nu aveam întipărită în conștiință nesimțirea poate că nimeni nu ajungea să aibă vreo datorie pe la prieteni sau stat? Nici cei cu datorii mici nici cei cu sute de milioane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top