Friday 29th September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Electroșocurile sunt pe piața din România de multă vreme, însă din păcate au rămas așa într-o oarecare umbră comparativ cu alte dispozitive de autoapărare iar în cele ce urmează vom discuta despre 4 motive principale pentru care tu, om care dorești să stai în afara pericolelor de pe stradă, ar trebui să cumperi un asemenea aparat. Poți cumpăra de pe net un electroșoc autoapărare la prețuri competitive în cazul în care nu ai văzut prin oraș așa ceva.

4 motive să cumperi un electroșoc

  1. Sunt ieftine. Poți cumpăra un electroșoc cu 50 de lei, este mult mai ieftin chiar și decât spray-urile paralizante ceva mai răsărite. Nu cred că 40 – 50 de lei poate să fie o sumă de netrecut pentru cei care țin la siguranța și de ce nu, la viața lor.
  2. Sunt ușor de transportat. Un electroșoc poate să fie exact cât un pachet de țigări. Încap lejer în buzunare, sunt foarte comode pentru transportat. Femeile le pot pune cu siguranță chiar și în cele mai mici gentuțe pe care le dețin.
  3. Au un efect psihologic uriaș. Curentul electric este una dintre cele mai mari spaime ale oamenilor pentru că este genul de inamic pe care nu-l vezi. E clar că nimeni nu vrea să fie curentat, cu atât mai puțin de zeci de mii de volți.
  4. Te scapă și de maidanezi. În cazul în care nu știați, electroșocurile sunt ideale pentru a scăpa de câinii maidanezi. Fac un zgomot incredibil, suficient de puternic pentru a alunga haita de câini care-ți dă mari bătăi de cap de fiecare dată când trebuie să o înfrunți.

Acestea sunt cele mai importante 4 motive să cumperi un electroșoc. În cazul în care vă decideți, puteți alege unul de pe https://www.comenzi.ro, de diferite dimensiuni și capacități, funcționalități. Aceste aparate autoapărare sunt cel puțin geniale din punctul meu de vedere atât timp cât au un efect psihologic foarte mare. Sunt sigur că în viitorul apropiat oamenii vor folosi din ce în ce mai mult aceste electroșocuri pentru autoapărare. Puteți face o încercare să vedeți singuri cât de eficiente sunt…electroșoc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top