Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Mergeam ieri spre casă, și, dintr-o dată, mă trezesc înconjurat de țigani. Toți la 4 ace, toți cu mașini de zeci de mii de euro. Atunci m-au apucat dracii în plină stradă. Pur și simplu nu mai suport să văd țigani plini de bani în contextul în care eu muncesc de dimineața până noaptea și nu-mi permit nici măcar un Logan. Audi A5, Audi A7, Seria 7 de la BMW, numai mașini de-astea vezi pe la țigani, 99% dintre ele înmatriculate în Germania unde probabil muncesc din greu săracii. Ce-or muncii, nu știu, căci probabil nu știu nici să se iscălească, ce să mai zic de a conduce un business sau a avea un job.

Sau or zice și ei cum a zis șeful clanului Cârpaci din Timișoara când a fost întrebat de un reporter din ce fac țiganii bani în Germania: „Din muncă, din muncă cinstită”. Haide bă, mă lăsați cu mizeriile astea? Când vreodată au făcut țiganii bani din muncă cinstită? Da, cunosc țigani care muncesc cinstit, care adună PET-uri și doze de aluminiu de prin gunoaie și ce să vezi bă, n-au nici măcar curent la colibe, ce să mai zic de Audi A7 sau A5. Bă da chiar așa ne cred imbecili oamenii ăștia care ne-o bagă la înaintare pe aia cu munca cinstită atunci când vine vorba despre justificarea averilor țiganilor?

Nu știu unde, în ce colț din lumea asta trebuie să plec astfel încât să nu mai dau de țigani opulenți care cică au făcut averi din muncă cinstită, și ei sunt vai de capul lor, habar nu au nici să conjuge verbul a fi. Vreau și eu să trăiesc într-o lume corectă și demnă. Cer prea mult?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top