Wednesday 17th April 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Stăteam astăzi și mâncam liniștit o înghețată pe o bancă din parc, când, dintr-o dată apare la orizont o femeie blondă ce avea părul sub forma unui stup de albine. Stup din acela natural, nu ladă. Stup cum își fac albinele în natură. Cum să umbli frate cu chestia aia pe cap? Băi frate, nu e pentru prima dată când văd asemenea grozăvii și culmea că sunt aduse în prim plan de femei mature, trecute de 40-50 de ani. Nu am să înțeleg prostia asta cu coafura cum nu am să pot să înțeleg nici motivul pentru care femeile bătrâne se vopsesc mov sau albastru în cap.

Poate că pe măsură ce îmbătrânești o iei razna și nu mai ai simțul ridicolului. Altfel nu-mi explic. Cum să te duci frate la coafor și să-i zici frizeriței să-ți facă în cap o imitație destup de albine? Sau o imitație de căpiță de paie. Sau cine știe, poate că femeile care promovează asemenea stupizenii asta au făcut o viață întreagă. Nu putem presupune că s-au scrântit acum, la bătrânețe. Pe mine unul mă amuză teribil să văd asemenea prostii pe stradă și-mi dau seama imediat care este nivelul societății în general, pentru că femeile de genul sunt foarte, foarte multe.

Te mai miri că-și cumpără adolescentele șlapi cu blană sau teniși cu toc? Păi cum să nu-și cumpere o fată de 16 ani șlapi cu blană când mă-sa umblă cu stupul de albine pe cap și se crede mare divă? Când ea are impresia că e ceva foarte cool? Am mai zis eu, fără supărare, când țăranul ajunge la oraș nu se schimbă cu absolut nimic. Tot un om cu gusturi jalnice rămâne indiferent de vârstă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top