Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Uleiul de avocadoBolile de piele precum psoriazisul sunt destul de enervante mai ales în ideea în care nu există tratamente care să le vindece complet. Din fericire, există anumiți adjuvanți organici care pot să-ți fac viața mai ușoară, care pot fi aliați de soi în lupta cu boala. Despre un asemenea aliat vom discuta și noi în cele ce urmează, respectiv despre uleiul de avocado.

Uleiul de avocado conține foarte mult acizi grași Omega 3, conține foarte multă Vitamina E ceea ce explică într-un fel de ce ajută în tratarea bolilor de piele. Ca și valoare nutrițională, uleiul de avocado conține: acizi grași saturați 10-35%, acizi grași mono nesaturați 68-72%, acizi grași poli nesaturați 6-16%, asta ca să vă faceți o idee despre ce discutăm aici. Uleiul de avocado este o bombă pozitivă pentru organism, bombă care îți va ajuta organismul (pielea) să se regenereze mult mai repede.

De asemenea, dacă veți citi cu atenție pe cremele destinate tratării bolilor de piele sau cremelor hidratante pentru față și mâini veți vedea că 99% dintre acestea conțin ulei de avocado. Proprietățile sale sunt recunoscute de ani buni nu doar în tratarea psoriazisului, reușește să facă treabă bună și în cazul acneei și dermatitei din cauza faptului că regenerează pielea mult mai repede.

De unde poți cumpăra un ulei de avocado

Uleiul de avocado nu prea se găsește prin magazine întrucât are înclinații mai mult cosmetice dar dacă vrei, poți intra pe planteea.ro și comanda o sticluță pe care să o folosești la diferite preparate. Este destul de scump dar repet, nu este un ulei în care să prăjești cartofii și ouăle ochiuri zilnic. Acest tip de ulei se pune în salate, în alte preparate în cantități foarte mici.  De asemenea, găsești informații mult mai detaliate dacă o să cauți pe net prin articolele deja existente.

Așadar, dacă suferi de psoriazis, dermatită, dacă te lupți cu acneea, nu ezita să încerci și un ulei de avocado în alimentația ta. Mai mult ca sigur va reuși să te ajute în războiul cu aceste probleme de care din păcate nu se prea poate scăpa cu una, cu două.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top