Wednesday 17th April 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Știu că există mobilă scumpă. E ceva normal, lumea asta nu se împarte între săraci și săraci, ci între bogați și săraci. Problema pe care o văd eu este legată de mobila scumpă fără un motiv anume. Navigam ieri pe un site oarecare, de mobilă, când am observat că exista la vânzare o canapea de 4999 lei dar care nu avea nici un fel de descriere, să văd și eu un motiv bazat pentru care acea canapea costa atât de mult pentru că din punctul meu de vedere, o simplă canapea nu are motiv să coste peste 1500 de lei. Dacă extensibilă mai discutăm dar până atunci, nu!

Cred că patronii de magazine online ar trebui să renunțe la tentativa asta ordinară de a păcăli oamenii. Cum să ceri mă 5000 de lei pentru o canapea fără nici o explicație? Canapeaua aia nu avea nici o descriere care să-i justifice prețul. De fapt e o problemă majoră a magazinelor online: lipsa explicațiilor din descriere ori lipsa descrierilor amănunțite. Poate că acesta este motivul pentru care unele magazine online nu au niciodată succes. Dacă ai spirit de-ăsta românesc de antreprenor (iei mai ieftin dai mai scump), măcar explică oamenilor de ce o canapea costă de 3 ori mai mult…

Românii nu sunt proști. Atunci când vor să cumpere ceva de pe net și nu numai, au Google la dispoziție ca să se informeze… Nu mai merge cu șmecheria asta ieftină, cu păcăleala, cu instituirea unei stări generale de naivitate. Asta era valabil în urmă cu vreo 8 ani când românii nu prea știau să folosească internetul și nu prea erau conștienți de faptul că există alternative și șansa de a descoperi produse identice cu cele căutate mult mai ieftine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top