Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Actorul. Este de departe cea mai interesantă personalitate pe care o poți cunoaște. Meseria de actor este foarte frumoasă chiar dacă ajungi de multe ori să mănânci de pe jos. Dar hei, când s-a plătit arta la noi în țară? Când cei care au fost capabili să facă ce frumos au fost recompensați la adevărata lor valoare? Probabil că niciodată și nici nu se va întâmpla. Cei care aleg să se facă actori, decid cu sufletul. Ei pun foarte clar în balanță banii contra plăcerii și aleg plăcerea…

În ciuda faptului că meseria de actor este foarte prost plătită, este una dintre cele mai adaptabile pentru că indiferent de vârstă, actorii au de muncă. Întotdeauna va fi nevoie de copii, adolescenți, oameni maturi sau bătrâni în piesele de teatru sau în filme. Actorii au de muncă până la 80 de ani dacă-i ajută firul vieții. Nu se vor lovi niciodată de acel zid al vârstei de care se lovesc sudorii, zidarii și alte categorii de oameni. Actorii vor găsi de muncă până în ultima clipă a existenței lor.

Îi înțeleg pe cei care se fac actori. E o meserie foarte frumoasă care-ți asigură un venit mic dar constant indiferent de vârstă. Ești înconjurat întotdeauna de oameni inteligenți, cu personalitate. Doar nu o să vezi prin teatre golani sau spărgători de semințe, nici măcar în scaune să se uite, ce să mai zic de jucat? E clar că meseria de actor te face să cunoști numai oameni inteligenți, oameni inteligenți cu pasiuni imense. Dacă m-aș face vreodată actor? Probabil că nu. Mie nu-mi place să joc, dar îmi place în schimb să privesc cum joacă alții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top