Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Botezul trebuie să fie perfect, la fel și nunta. Este genul de eveniment care se petrece o dată-n viață și care nu are repetiție. Nu poți să faci azi un botez și dacă nu-ți place cum a ieșit să spui „lasă că mai încercăm mâine o dată”. Cred că foarte multă lume a căutat și încă caută cheia către un botez perfect, problema este că foarte puțini o găsesc și asta din cauza faptului că nu țin cont de  3 mari principii în momentul în care devin direct organizatori ai acestui eveniment unic.

O să discutăm în cele ce urmează 3 sfaturi legate de organizarea botezului perfect

  1. Respectă tradițiile. Am observat că foarte multă lume că nu ține cont de tradițiile botezului. E clar că nu e nici o problemă cu evenimentul în sine, dar devine gol, fără esență. Am spus de multe ori că tradițiile în România se duc pe apa sâmbetei iar la nuntă și botez se vede cel mai bine chestia asta. Nu, dacă organizezi așa ceva trebuie să respecți tradițiile. Aici poți găsi ursitoare botez în București dacă ai nevoie, și vei avea nevoie.
  2. Organizează din timp. Foarte multă lume lasă pe ultima sută de metri absolut totul, de la rezervarea la biserică până la găsirea unui restaurant. Organizarea asta pe final de final nu a avut niciodată avantaje dar așa suntem noi românii, nu le avem cu planurile pe termen mediu și lung. Organizează totul din timp, începe cu cel puțin 3 luni înainte.
  3. Nu te uita la bani. Degeaba te apuci să organizezi un eveniment și vrei să iasă ceva mișto dacă te uiți la bani ca ultimul calic. Nu zic că trebuie să fie lux, dar gândește-te că în momentul în care ai cel mai ieftin peste tot, o să ai și cea mai slabă calitate peste tot. Nu te uita la bani în sensul acela de foarte ieftin. Găsește un echilibru între ieftin și scump.

Acestea sunt cele mai importante 3 sfaturi pe care eu le pot da celor care doresc să organizeze un botez perfect. Atâta timp cât respecți tradițiile, tocmești totul cu luni înainte și găsești un echilibru în raportul calitate-preț, totul o să fie bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top