Wednesday 17th April 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cred că toată lumea se poate uita în jur în ziua de azi și observa o lipsă acută de sentimente, de sentimente și de exteriorizare mai bine zis. Oamenii nu-și mai arată sentimentele pentru că le e rușine ori pentru că nu le dețin. Din păcate se pare că într-o lume atât de deschisă către socializare, tehnologia nu reușește să ne apropie mai mult, din contră, ne îndepărtează.

Dar cum ar trebui să fie oamenii?

Oamenii ar trebui să fie asemenea lui Juliusz Kamil, tipul de la The Voice Poland care a fost surprins de apariția iubitei sale în platou în momentul în care interpreta o piesă. Acea reacție sinceră de ambele părți ale baricadei… reacții pe care nu au încercat să le ascundă, din contră. Așa trebuie să fie oamenii. Să fie capabili să se exteriorizeze și să spună ceea ce simt, ceea ce gândesc.

Sunt de părere că lumea asta a fost creată cu scopul precis al conviețuirii. Oamenii trebuie să formeze un cuplu și să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți, dar din păcate cred că ne cam îndepărtăm de la acest scop. De ce ne îndepărtăm? Cred că evoluăm într-o direcție ce presupune diluarea sentimentelor. Sentimentele pierd din contur până când nu mai rămâne nimic.

În momentul în care nu mai rămâne nimic, oamenii nu se mai iubesc, nu se mai respectă, nu se mai plac reciproc. Deja dacă te uiți în jur, cel puțin în România, totul se bazează pe legea atracției. Unde nu există atracție există marginalizare și singurătate și din păcate unii sunt osândiți la singurătate. Asta nu mai este lume în care să trăiești, totul a luat o formă în care doar unii au șansa să fie fericiți.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top