Tuesday 30th May 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Haideți că s-a mai întâmplat o grozăvie prin micul nostru orășel de provincie, de la Dunăre. Am trecut ieri prin fața Spitalului Județean și am observat că în zona unde era cândva curtea acestei instituții, se afla un gard nou, o poză cu ceva imobil care urmează să se construiască probabil  + o parcelă de vânzare separat, cu număr de telefon trecut pe-o tablă așa cum se face de obicei în România. Publicitate, nu glumă.

Eu unul nu mă mir, de fapt nu mă mir în sensul în care ați crede voi. Mă mir însă cum naiba de a scăpat până acum acest teren de la vânzare. Cum naiba un teren așa de bun să șadă în proprietatea unei instituții publice și nimeni să nu pună laba pe el?

Mi se pare logic și de bun simț pentru propriile buzunare ale celor implicați în prostia asta să ridice ditamai clădirea de birouri acolo unde cândva se plimbau bolnavii. Eh, lasă că și așa vine frigul acuma și nu mai iese nimeni la plimbare. Să mai stea și bolnavii ăștia pe la ei prin saloane, că au ajuns să umble medicii și asistenții după ei prin curte să-i cheme la tratament.

Mai în glumă, mai în serios, nu mă mir. Așa se va întâmpla cu tot ce aparține statului și se poate valorifica. Eu sunt tare curios cine sunt cei care au cumpărat acolo, cine sunt cei care au cumpărat, cine este directorul care a aprobat probabil această vânzare și așa mai departe.

Să vedem și noi ce fel de conexiuni sunt între acești oameni pentru că, probabil, multă lume a pus ochii pe curtea spitalului dar nu au primit aprobare, nu au primit ok-ul de la cine trebuia. Acum se pare că s-a dat ok-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top