Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cum Moș Nicolae se apropie cu pași repezi, e musai necesar să începem să căutăm cadouri pentru cei dragi din familie. Fiecare trebuie să pună în ghetuțele celorlalți câte ceva astfel încât spiritul sărbătorii să fie la el acasă.

Astăzi vom discuta despre câteva idei de cadouri bărbați perfecte pentru Moș Nicolae, pentru frați, tați, chiar și pentru copii dacă aceștia au o vârstă trecută de cea a majoratului.

Menționez acest aspect pentru că unele dintre idei au la bază băuturi alcoolice și după cum știm, vârsta minimă de la care tinerii pot consuma alcool în România este 18 ani.

Haideți să vedem așadar 5 idei de cadouri bărbătești perfecte pentru un Moș Nicolae de neuitat.

5 idei de cadouri perfecte pentru Moș Nicolae

  1. Suport Sticla Vin Pescar – Dacă aveți în familie bărbați de orice natură care au aceste două pasiuni, respectiv vinul și pescuitul, veți împușca doi iepuri dintr-un singur foc. Se poate pune și o gravură cu laser pe acest suport interesant care va fi o piesă de decor de toată frumusețea. 
  2. Set Cadou Luxury Single Barrel – Amatorii de whisky de foarte bună calitate mai mult ca sigur se vor bucura de un asemenea cadou. E drept, nu intră în ghetuțe, dar arată senzațional. Setul conține un wisky rafinat, Single Barrel, 0.7l, perpetuum mobile, poate fi personalizat prin aplicarea unei plăcuțe gravate, lumânare parfumată cu boabe de cafea, cafea măcinată Davidoff 250g, 2 trabucuri de înaltă calitate, trufe de ciocolată, toate puise pe o tavă din lemn de bambus. 
  3. Cadou pentru Bucătar – Deși femeile sunt cele care gătesc de obicei acasă, bărbații sunt cei mai mari bucătari din lume. Dacă există bărbați pasionați de bucătăreală în familie, cu siguranță se vor bucura nespus de acest suport pentru sticla de vin. Suportul poate fi gravat sau pictat pentru aplicarea unui mesaj personalizat suplimentar, în funcție de dorințele fiecăruia dintre voi. 
  4. Ceas Încărcător Telefon Wireless – De data aceasta prezentăm un gadget, lăsăm vinurile și tăriile de-o parte. Este vorba despre un ceas deșteptător foarte interesant, perfect pentru noptieră, care vă scutește de încărcătoare de telefon. Dacă cineva din familie deține un telefon care suportă încărcare wireless, va putea folosi acest ceas pentru a-și încărca noaptea telefonul fără să mai fie nevoit să mai tragă încărcătorul. Telefonul se pune pe ceas și se încarcă pur și simplu.
  5. Suport 4 Sticle pentru vin – Deja discutăm despre un mini bar în toată regula. Acest suport din lemn în care încap 4 sticle de vin poate să fie un cadou foarte interesant pentru un bărbat care are deja o cameră amenajată în stil vechi, oarecum rustic. Știu, nu este nimic complex sau complicat, însă este vorba despre un cadou mai mult decât util dacă avem de-a face cu un pasionat de vinuri. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top