Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Fraților am râs oleacă de m-a auzit cred că tot blocul. Am găsit pe net la vânzare o mașină peste care am dat acum vreo 2 ani când îmi căutam eu una.

Doi ani fraților. Mașina avea un preț obscen pe vremea aceea, preț care evident, nu a mai scăzut de-a lungul timpului.

Și știm și noi cum e cu tehnologia. Dacă acum 2 ani erau bani mulți pentru un hârb, acum că s-a devalorizat și mai tare clar nu mai merită nici jumătate.

Mă amuză oamenii ăștia care-și imaginează că a vinde troacele de prin curte înseamnă să păcălești lumea, ori să ceri niște bani care nu se justifică doar pentru că tu ai nevoie de acea sumă.

Despre obiceiul ăla de-a cere ca înecatul niște bani nejustificat, am mai discutat noi pe la imobiliare.

Am povestit mai demult despre un cuplu de idioți, un el și-o ea care aveau un apartament cu 2 camere și voiau unul cu 3 camere. Și ce s-au gândit ei să facă? Să se ducă la muncă pentru a strânge bani de diferență? Nici vorbă.

Au scos la vânzare apartamentul cu 2 camere la preț de apartament cu 3 camere. Au zis că poate pică prostul și reușesc să se pună cu curul pe un imobil mai mare și mai valoros fără să fie nevoiți să se ducă la muncă. Tipic românesc.

După vreo 6 luni, ăștia cu apartamentul lor măcar și-au dat seama că-s proști și au schimbat prețul cu cel al pieței. Ei bine, aceeași chestie cred că se petrece și cu autoturismele.

Unii oameni pur și simplu merg la prosteală ani de zile, poate doar doar pică fraierul și reușesc să-și cumpere o mașină mai nouă și mai bună fără să fie nevoiți să se ducă la muncă pentru ea.

Altfel nu-mi explic cum naiba să ții 2 ani un anunț auto pe net, cu un preț idiot, fără să scazi un leu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top