Tuesday 16th April 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

S-au dus vremurile când pentru a putea ridica în Google pe anumite cuvinte cheie un magazin online, trebuia să-ți casa, mașina și eventual un rinichi. Astăzi campaniile de link building pot avea rezultate foarte bune și prin intermediul unor advertoriale ieftine, postate însă pe site-uri cu autoritate a domeniului de peste 20. De fapt, există 4 motive principale pentru care le ai automat dacă alegi să investești în advertoriale ieftine pentru campania ta de link building.

4 avantaje pe care le ai dacă investești în advertoriale ieftine

  1. Reușești să dai drumul la promovare mai repede. După cum știm, campaniile de link building durează, reprezintă o investiție în timp îndelungat. O campanie de link building poate să dureze chiar și 12 luni așa că nefiind nevoie de un buget foarte mare în la început, poți să dai startul la campania publicitară mai repede dacă ești strâmtorat.
  2. Rezultatele în timp sunt foarte bune. Atât timp cât analiza SEO pe cuvintele cheie este una de TOP, atât timp cât site-urile pe care se postează articolele au autoritate a domeniului peste 20 și autoritate a paginii peste 30, se pot obține în tip rezultate la fel de bune ca atunci când se postează articole de peste 1000 de cuvinte pe site-uri cu autoritate a domeniului foarte mare. Se postează mai multe advertoriale și astfel există un echilibru.
  3. Amortizarea cheltuielii se face mai repede. Din moment ce magazinul începe să funcționeze și să facă profit, cheltuiala începe să se amortizeze treptat iar până la finalul campaniei de link building, dacă și prețurile magazinului sunt atractive, sunt șanse mari să se amortizeze întreaga campanie.
  4. Poți avea acces la ele mult mai simplu. Există foarte mulți profesioniști în România care pot scrie advertoriale ieftine dar de calitate în același timp, reușind să sintetizeze întreaga informație într-un format redus, de maxim 300 de cuvinte. Spre exemplu, se pot cumpăra advertoriale ieftine prin intermediul site-ului vandimaginatie.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top