Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

În România merită să faci afaceri doar dacă ai relații sau dacă reușești cumva să te lipești la vreo afacere cu statul. Altfel, singur, pe cont propriu, nu vei avea nicio șansă. Există de fapt mai multe motive pentru care nu ar trebui să încerci să pui bazele unui business corect în România, motive pe care le vom detalia în cele ce urmează.

3 motive pentru care nu merita sa deschizi o afacere in Romania

  1. Dacă nu ai relații, nu ai cum să reușești. Toate contractele se dau prin pile și prin relații, toate afacerile de succes sunt de fapt niște combinații. Din păcate România nu mai este demult țara omului self made man.
  2. Taxele cresc constant, nu ai stabilitate. De la an la an se modifică taxele, doar în sus se duc evident. Se introduc noi impozite, nu știe nimeni la ce să se mai aștepte. Când le e foame la bugetari, privații trebuie mulși.
  3. Dacă ai probleme financiare ANAF te închide. Să te ferească Dumnezeu să ai probleme financiare și să nu poți achita la stat. Vine ANAF și în loc să te ajute, te închide complet, îți blochează conturile și s-a zis cu afacerea.

Sincer nu merită bătaia de cap, știu că circulă povești de succes peste tot în jur însă te asigur că dacă nu ai relații sau dacă nu faci afaceri cu statul, nu ai cum să reușești de unul singur, sistemul este conceput împotriva ta din start.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top