Wednesday 17th April 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

scaun pentru gamingÎn ultimii ani, gamingul în România a început să devină ceva foarte la modă, ajutat fiind și de dezvoltarea foarte rapidă și fulminantă a internetului. Pentru că avem unele dintre cele mai mari viteze la internet din Europa și chiar din lume la ora actuală, au apărut evident și tinerii care doresc să facă o carieră din gaming. Pot să facă streaming LIVE la foarte bună calitate, pot încărca gameplay pe YouTube foarte rapid, etc. Avantaje ale super internetului românesc sunt multe iar în cele ce urmează vom discuta despre scaunele adresate pasionaților de jocuri pe calculator. Când este benefică investiția în scaune de gaming și mai ales cine ar trebui să facă această investiție.

3 motive să investești într-un scaun pentru gaming

  1. Petreci foarte mult timp jucându-te la calculator. Confortul este ceva elementar atunci când faci din gaming un mod de viață. Sunt de părere că scaunul poate să influențeze în mod pozitiv sau negativ capacitatea de concentrare așa că aceste scaune gaming sunt perfecte pentru cei care au dus această pasiune la nivelul următor. Sunt mult mai confortabile față de un scaun de birou obișnuit și mult mai rezistente pentru că de multe ori, un gamer petrece peste 12 ore pe zi în acel scaun.
  2. Prețurile sunt relativ mici față de prețul unui sistem PC. Atunci când te uiți cât costă un scaun pentru gaming, realizezi că e o sumă destul de modică. Adică dai 4000 de lei pentru o placă video și nu mai scoți din buzunar 700 de lei pentru un scaun special pentru gaming? Trebuie să investești puțin și în confortul pe care-l ai atunci când te joci, altfel nu cred că vei putea face performanță. Nivelul de concentrare crește direct proporțional cu nivelul confortului.
  3. Nu vei găsi simple scaune de birou care să arate așa bine. Biroul unui gamer arată senzațional. Culorile sunt ori agresive ori pozitive și din păcate, scaunele directoriale sunt oricum numai colorate nu. Dacă vrei un scaun pe care să-l poți asorta cu tastatura ta super colorată, trebuie să te orientezi către un scaun precum cel de AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top