Monday 20th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri


Dintotdeauna au existat doua baricade atunci cand vine vorba de inceputul vietii in doi. Unii care considera ca incarcatura momentului, tine doar de ceea ce simt cei doi indragostiti care hotarasc sa isi uneasca destinele si ca toate artificiile gen inel, logodna, nunta sunt doar motive de a epata.

Si totusi… traind intr-o lume care pune accent si pe ceea ce are la exterior, oricat am crede ca noi putem trai “total independent”, nu prea se poate. Plus ca “drumul in doi” are nevoie de amintiri. Si toate aceste momente vor crea bagajul de amintiri care sa ii faca pe cei doi actori principali sa zambeasca uitandu-se inapoi cu mandrie. Iar acel inel de logodna solitar va fi elementul de legatura intre acele amintiri si prezent. Si fie ca vreti, fie ca nu vreti zambetele voastre calde aparute pe fata vor fi motivate partial si de vederea acelei mici bijuterii stralucitoare de pe degetul ei si de amintirea acelui moment in care tu i-asi spus stangaci (ca orice tanar) “VREI SA FII”, iar ea ti-a raspuns imbujorata si cu tendinta de a da o lacrima “DA”.

Si dincolo de toate aceste mici emotii, de ce sa luam noi un inel de logodna? Pai un motiv in plus ar putea fi faptul ca atunci cand voi doi veti deveni parinti, copiii vazand “minunea stralucitoare” pe mana mamicii lor vor spune intr-un glas: MAMI E O PRINTESA FERMECATA SI DACA ATINGE INELUL NE POATE INDEPLINI ORICE DORINTA. Evident ca replica lui/lor vor provoca multye zambete, plus o cascada de pupici. Pai si e ceva rau in asta? Cu siguranta nu. Pentru ca atmosfera va fi intr-adevar una vrajita si plina de Iubire.

Anii vor trece si veti deveni bunici. Si draga de bunica, din printesa fermecata care era pe vremea cand era mamica, se transforma acum in Zana Bunicuta. Si inelul acela pe care l-a primit acum cativa zeci de ani va avea o incarcatura emotionala mai mare. Toti cei de fata parinti, bunici si poate alte rude sau chiar prieteni buni ai familiei vor fi fermecati de “magia” aceea, care parca leaga suflete si punti peste ani si generatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top