Nu mi-am luat nimic de Black Friday

Nici anul acesta „ofertele” de Black Friday nu m-au convins. În plus, mi se pare că acest eveniment a devenit unul tot mai puțin accesibil pulimii, obiectele scoase la discount fiind din ce în ce mai des foarte scumpe. Cu alte cuvinte, ce nu se vinde prin online 1 an de zile din pricina prețurilor ridicole, sunt scoase la Black Friday cu 10-15% mai ieftin. O prostie, o idioțenie.

Ultimul cretinism în materie de Black Friday de anul acesta au fost autoturismele de lux. Cum naiba să faci Black Friday și încă cu „STOC EPUIZAT” la mașini care costă 40 de mii, 60 de mii, 85 de mii de euro? Chiar așa am ajuns o țară de nababi, de bogătași care i-au întrecut la avere chiar și pe prinții petrolului din Arabia Saudită? Suntem ridicoli frate, în cea mai săracă țară din UE, în care salariul minim pe economie este 200 de euro, noi facem Black Friday cu mașini de 60-90 de mii de euro?

Te scârbește ideea asta, că unii pot să-și cumpere mașini cu niște bani suspecți de care nu-i întreabă nimeni niciodată iar lângă ei, la 5 metri, cineva stă și se gândește de unde să facă rost de bani pentru pită. Asta e țara fraților, asta e România. O țară a megalomanilor, a bogaților închipuiți care nu ezită nici măcar o secundă să arate celor din jur că au. Parcă așa, în ciudă și cu mult dispreț pentru cei săraci, ei se chinuie din răsputeri să cheltuie niște bani absolut inutil, pentru niște autoturisme de lux cu care efectiv nu ai ce face. Vă spun sincer, de-asta nici nu mi-am luat nimic de Black Friday anul acesta, m-a scârbit complet oferta celor de la Autovit. Numai mașini de lux pentru cea mai săracă țară din UE. Nu am văzut nici măcar un Logan.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT