Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Dacă deții o firmă în România probabil nu ți se pare nimic ciudat în ideea de a schimba sediul, sau mai bine zis locația sediului. Există foarte multă instabilitate pe piața imobiliară din România, rar de tot găsești un spațiu de închiriat pe perioadă lungă de timp fără să ai probleme cu proprietarul sau fără să ai parte de măriri ciudate a chiriei, specifice lăcomiei românilor.

Și dacă nu ai probleme cu proprietarii de spații, mai mult ca sigur o să dorești tu să muți sediul într-o zonă mai atractivă, întrucât punctele de interes pe anumite nișe din orice oraș se schimbă periodic. Rar de tot vezi o firmă care să aibă sediul în același loc pentru 10 ani să zicem.

Apelează întotdeauna la specialiști în mutări dacă urmează să schimbi sediul firmei

Dacă te-ai hotărât să muți sediul firmei, indiferent de motiv, fie din cauza neînțelegerilor cu proprietarul, fie din cauza chiriei tot mai insuportabile fie din pricina lipsei de vad comercial, ar fi ideal să întreprindeți operațiunea cu ajutorul specialiștilor. Există companii precum cei de la www.moveout.ro specializate în mutări sedii care vor rezolva problema în doi timpi și trei mișcări.

Știu că probabil mulți dintre voi se gândesc la costuri atunci când vine vorba despre mutarea sediului, însă operațiunea întreprinsă de o firmă de specialitate va fi una 100% de succes, fără probleme, care merită banii. Dacă veți apela la specialiști în vederea mutării, veți semna un contract prin intermediul căruia ei se angajează să transporte absolut totul în condiții de maximă siguranță, în special lucrurile fragile precum echipamentele electronice: xeroxuri, calculatoare, televizoare, etc.

Știu că noi românii avem o vorbă: să te ieftinești la tărâțe și să te scumpești la făină… Așa și cu cei care aleg să se ocupe de unii singuri de mutare, în loc să cheme profesioniștii. Sunt șanse mult mai mari să ieși într-adevăr mai ieftin cu mutarea dacă te ocupi tu dar dacă se strică ceva sau se rupe vreun xerox în timpul transportului, nu cred că o să fie o veste minunată, iar operațiunea nu va mai fi deloc așa ieftină pentru că vei fi nevoit să cumperi alt xerox. Pe-o parte câștigi, pe alta pierzi.

În plus, firmele care se ocupă de mutări sedii oferă o serie de avantaje pe care dacă le vei pune cap la cap, o să vezi că serviciile lor chiar merită banii. De exemplu, cei de la moveout.ro se angajează să curețe vechiul sediu după ce mutarea s-a încheiat, gratis, astfel încât să poată fi dat în recepție fără probleme. Discutăm despre o operațiune pe care oricum o să fii nevoit să o faci și care ți-ar fi luat  o grămadă de timp. Poți primi chestia asta gratis din partea lor dacă apelezi la serviciile moveout.ro.

Apelează întotdeauna la specialiști în mutări dacă urmează să schimbi sediul firmei. Este singura modalitate de a trece cu brio acest hop, fără să strici nimic, fără să spargi nimic. Este de fapt modalitatea prin care străinii mută sediile firmelor așa că vrem nu vrem, ne vom adapta și noi la acest trend chiar dacă astăzi părem destul de dornici să ne ocupăm singuri de această problemă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top