Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

… cam asta inseamna umorul vechi. Intotdeauna am spus ca in ziua de azi nu se mai fabrica umor de calitate pentru ca nu exista publoc de calitate. Atata timp cat telespectatorii or sa ceara numai sex si manele, ce sa mai caute umorul pe micul ecran? Umorul se limiteaza la glume porcoase si tipete pentru tanara generatie, din pacate. Cred ca nu am mai vazut umor de calitate de pe vremea in care aveam TV alb-negru. Atunci se mai difuzau oleaca mai des filmele romanesti.

Nu am vazut nicoodata filme romanesti pe ProTV sau pe Antena 1. Cele mai mari posturi romanesti de divertisment nu investesc in umorul de calitate, din pacate. In loc de ProTV as putea spune ProsTV, pentru ca de 25 de ani nu fac altceva de cat sa prosteasca oamenii, sa ii indobitoceasca. S-au facut remarcati prin stirile cu mortaciuni de la ora 17, motiv pentru care ii urasc din tot sufletul. Dupa ei s-au luat toate celelalte televiziuni si astazi nu mai vezi o stire intr-un buletin intreg, vezi doar calamitati, crime, violuri, lucruri urate si negative. Tot acest negativism a schimbat si schimba societatea in continuare inspre rau, nu inspre bine. Sa nu mai zic de Maruta… Este unul dintre cele mai obscure personaje de pe micul ecran doar pentru ca are pbiceiul sa exploateze nenorocirile oamenilor, sa cheme in direct toti tiganii si toate curvele.

Dupa ProTV, avem KanalD de divertisment, OTV-ul de mult inchis care desi nu transmitea niciodata ceva de valoare era polul audientei in Romania. Asa telespectatori avem, cu ei defilam, din pacate. Rar de tot mai vezi ceva de calitate la TV , ceva de genul clipului de mai jos. Umorul vechi face intotdeauna oamenii sa zambeasca indiferent de vremuri, si ma refer la oamenii inteligenti bineinteles.

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top