Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Un telefon scump are nevoie de protectie, asta-i clar. Foarte multa lume nu realizeaza acest lucru si au de suferit mai devreme sau mai tarziu. Vedeti voi, telefoanele din ziua de azi au tendinta sa devina din ce in ce mai mari, avem telefoane cu display de 5.5, chiar 6 inch. Sunt dificil de tinut in mana si usor de scapat pe jos, asa ca au nevoie de o protectie foarte buna.

Povesteam intr-un articol trecut cum mi-a cazut Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim in spatele cabinei de operator de la serviciu si s-a spart tandari. O singura data intr-un an de zile mi-a cazut si a fost de ajuns. Daca pica cu sticla in jos e clar ca se sparge, doar nu pun si ei o sticla mai rezistenta in ele, ce interes ar avea? Desi acea reparatie costa 250 de lei, am decis sa nu o fac. Nu avea rost. Mereu ma gandesc la pretul de Second Hand pe care l-as putea obtine pe acel telefon. Nu avea rost sa dau 250 de lei pe reparatie cand telefonul se vinde pe piata de Second Hand cu 400 de lei.

Am cumparat Samsung Galaxy Note 4

Am ales sa cumpar un Note 4. Era mult mai modern si oricum Grand Neo devenise depasit. Nici nu l-am scos din cutie pana nu am avut langa mine si o husa Samsung Galaxy Note 4. Poate vi se pare amuzant, insa mie nu… Daca Grand Neo costa sub 200 de euro, preturile pentru Note 4 sunt inca ridicole. Nu am de gand sa risc sa-l sparg si pe acesta , asa ca husa de protectie este necesara.

Toata lumea ar trebui sa se gandeasca la binele lor, la protectia telefonului pentru ca in ziua de azi telefonul face parte din viata noastra mai mult ca oricand. De-asta si-a schimbat si numele din telefon in smartphone. E ami mult de cat un simplu telefon si activitatile noastre duc dese ori catre smartphone. Acesta ne ajuta sa ramanem la curent mereu cu noutatile si sa fim in contact cu afacerea noastra la orice ora.

Chiar daca nu aveam un telefon asa de scump, dupa patania cu Grand Neo pentru orice model de telefon as cumpara husa pentru ca daca in acea seara aveam husa la el nu s-ar fi intamplat nenorocirea, ar fi fost intreg si in ziua de azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top