www.luckystudio-chat.ro – o noua sursa de venit

Pe masura ce ne incheiem socotelile cu scoala, ne dam seama de multe ori ca facultatile si liceele nu prea au nici o valoare in campul muncii. Cei care angajeaza pe profil vor oameni cu experienta iar odata iesit de pe bancile scolii, aceasta experienta iti lipseste. E un cerc vicios din care nu putem sa iesim oricat am dori si asta doar din cauza facultatilor care te pregatesc numai teoretic, nu si practic. Avem nevoie de niste facultati care, odata terminate, sa ne permita sa putem intra in campul muncii fara sa ne mai lovin de problema lipsei de experienta

27

Ce alternative avem?

Daca ne decidem ca este momentul sa punem diploma de la facultate in cui si sa ne apucam de altceva, poate ca videochatul nu ar fi o alegere prea proasta, pentru domnisoare ma refer. Videochatul in Romania incepe sa devina din ce in ce mai popular si asta din cauza faptului ca oamenii incep sa isi schimbe putin mentalitatea.

Daca pana nu de mult videochatul era un subiect destul de TABU sau destul de rusinos de abordat, in ziua de azi nu mai este asa. Tinerii nu mai au inhibitii si sexualitatea a devenit un subiect destul de comun. Sunt de acord, inca nu am ajuns la nivelul de mentalitate al nemtilor, insa suntem pe drumul cel bun. Dau drept exemplu nemtii pentru ca la ei cuplurile intra in sex shop fara probleme, se duc la masaj erotic fara probleme, de videochat nu mai zic. Acolo nu mai exista prejudecati si cred ca nici la noi nu ar trebui sa mai existe. In curand mentalitatea se va schimba si la noi, schimbarea se simte deja in aer.

26

Unde gasesti un videochat de calitate

www.luckystudio-chat.ro este un videochat din Iasi unde tinerele pot sa aplice pentru un job destul de banos din punctul meu de vedere. Atata timp cat traiesti in Romania si ai un salariu de 1000 de euro si peste, cu siguranta ai sansa sa traiesti decent. Faceam un calcul mai de mult referitor la cati bani ai nevoie pentru a te bucura de viata in Romania si ajunsesem la concluzia ca undeva la 3700 de lei net, bani in mana… Raman la opinia mea si cred ca daca ai 4000 de lei pe luna e totul ok. Vremurile pe care le traim sunt in continua schimbare si trebuie sa incercam sa ne adaptam.

25

About The Author

    ADD YOUR COMMENT