Vrei sa fii bogat? Fa-te misionar

Sa fii misionar mi se pare cea mai banoasa meserie. Prostesti niste oameni si te umplii de bani. Cu siguranta toti am vazut acele clipuri in care un nene zice ca are chemare, strange infirmi in jur apoi acestia incep sa arunce carjele, sa lase carucioarele cu rotile si sa porneasca la pas sprinten catre misionar. Cei mai multi misionari i-am vazut prin America de Sud pe unde se zvoneste ca cica ar fi oamenii mai prosti… Sa nu fim rautaciosi, sa acordam putina clementa pana vedem exact cum sta treaba.

Ei bine, ca sa fii misionar nu ai nevoie de cat de inteligenta. Inca din cele mai vechi timpuri, religia a fost o portita de exploatat pentru cei care au vrut sa faca bani. Oamenii sunt creduli iar faptul ca au o problema de sanatate ce nu se mai poate rezolva medical ii face pe acestia sa isi piarda mintile. E destul de dificil sa accepti faptul ca vei fi nevoit sa stai intr-un carucior toata viata. Accidentele se intampla destul de des si din pacate nu prea avem noi alternative.

Cred ca ar trebui saltati si bagati in puscarie acesti mincinosi care au tupeul sa profite pe seama celor in nevoi. Mereu am spus ca oamenii in suferinta trebuie ajutati, nu amagiti, nu luati in batjocura. Din pacate, se pare ca nimeni nu face nimic, suntem o lume libera, plina de escroci si de oameni de nimic. Nu mi-as dori niciodata sa fiu nevoit sa petrec o saptamana macar intr-un carucior, ce sa mai zic de ani de zile? Dumnezeu este unul singur si nimeni altcineva nu mai are capacitatea sa faca minuni. Un tip care aduna infirmii in jur si dintr-o data toti se vindeca, nu are nici o legatura cu Dumnezei, din contra. este un escroc ce profita de bolile oamenilor.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT