Saturday 11th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

În ziua de azi, a merge cu găleata după apă, la fântână, în zonele rurale, nu mai este o opțiune. Omenii vor să se adapteze traiului decent și modern, mai ales că acum au posibilitatea să apeleze la foraje apă. Pot să-și facă un puț în curte, din care să tragă apă cu o pompă până în casă, unde se poate face o baie, o bucătărie, fiecare după nevoi și posibilități.

Problema e că pe piață există foarte mulți astfel de oameni care cică fac puțuri la prețuri bune și etc. Trebuie să fii foarte atent cu cine colaborezi, altfel o să te alegi cu banii dați și cu o apă pe care nu o vei putea folosi în gospodărie. Bine, asta în cazul în care o să ai totuși apă, am mai auzit noi de cazuri în care „meseriașii” s-au apucat să sape fără să găsească absolut niciun fel de lichid. Cum se alege compania care să se ocupe de foraje puțuri de apă? Veți vedea imediat…

Cum se alege compania care să se ocupe de foraje puțuri de apă

  1. Da, trebuie să fie o companie, o firmă. De ce? Pentru că se va semna un contract în urma căruia veți avea un produs final. dacă nu sunteți mulțumit, puteți reclama, vă puteți căuta dreptatea în instanță. Dacă apelați la X și Y care lucrează la negru, e posibil să vă treziți cu surprize.
  2. Istoricul companiei contează. De ce? Evident, dacă are foarte mulți clienți cărora le-a trecut pragul înseamnă că oamenii lucrează calitate și au căutare. În rest, cred că e la mintea cocoșului. Cu cât există mai multă activitate cu atât există și un nivel de seriozitate mai mare.
  3. Nu acceptați colaborări fără probă. Mă refer evident la proba de apă. La final, trebuie să aibă un anumit debit și mai important, să fie potabilă. Apa trebuie testată cu atenție, altfel riscați să vă îmbolnăviți destul de urât. Urmăriți ca această probă să fie trecută în contract.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top