Wednesday 17th April 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Vine un moment în viața fiecărui bărbat în care decide că vrea să-și unească destinul cu cel al femeii de lângă el. Decide că dorește să aibă alături aceeași femeie pentru tot restul vieții, pe care să o respecte, să o iubească și să o ajute de fiecare dată când aceasta va avea nevoie. Este un pas foarte important și dacă ai de gând să-l faci, nu trebuie să te gândești la costuri.

Am făcut această introducere pentru că am vorbit recent cu un prieten  care dorea să facă pasul cel mare și să își ceară în căsătorie iubita dar nu era sigur de verighete. El voia ceva foarte ieftin ca să iasă cât mai bine cu banii. Atunci, i-am spus și lui ceea ce urmează să scriu și aici: femeia visurilor tale este una singură. Ei trebuie să-i cumperi întotdeauna ce-i mai bun, întotdeauna ceva ce alții nu-i vor cumpăra niciodată. Tu vei fi bărbatul ei la bine și la rău și trebuie să-ți cinstești soția în felul tău. I-am recomandat prietenului meu să cumpere verighete din aur alb.

De ce din aur alb? Pentru că este un aur mult mai calitativ față de cel galben. Și știu, mulți dintre voi o să spuneți că or să coste o avere dar nu este chiar așa. Sunt într-adevăr niște verighete mai scumpe dar repet ideea de mai sus, dacă ei, femeii cu care alegi să-ți petreci tot restul vieții nu-i vei cumpăra ceva de calitate, atunci cui vei cumpăra? Tu trebuie să-i demonstrezi că e totul pentru tine și prin fapte nu doar prin vorbe iar această abordare mi se pare una cât se poate de bună. În acest mod îi arăți cât de mult o apreciezi pentru că să vă mai spun un secret, femeile adoră să vadă că bărbații de lângă ele fac eforturi pentru a le aduce mai multă fericire.

Așadar, dacă te pregătești să faci pasul cel mare, asigură-te că-l faci așa cum trebuie, așa cum se cuvine. Nu te gândi cum să ieși mai ieftin cu verighetele, din contră, fii dornic să investești în ceva de foarte bună calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top