Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Medicina moderna incepe sa fie din ce in ce mai performanta si mai de ajutor, insa nu in Romania. Romania a ramas acea tara in care nimeni nu investeste in sanatate, nimeni nu investeste in medici buni, in medicamente mai accesibile si asa mai departe. Din pacate, este un adevar care ne costa destul de multi bani intrucat atunci cand ajungem la doctor, suntem nevoiti sa scoatem plicul cu bani din buzunar si sa dam spaga pentru a fi bagati in seama.

Suntem nevoiti sa mergem sa ne cumparam pana si aspirina, nu e de gasit nimic in farmacia spitalelor. Si te intrebi intr-un final de ce platesti luna de luna atatea dari catre stat? Iti dai 50% din salariul brut catre stat luna de luna si nu beneficiezi de absolut nimic, sau daca nepasarea si bataia de joc pot fi trecute pe lista cu beneficii, atunci de ele cam ai parte.

Ce alternative avem pentru plicul nesimtirii si pentru incompetenta?

Dar nu trebuie sa fie asa, problemele de sanatate nu trebuie sa atraga dupa sine alte probleme. Exista alternativa in medicina naturista. Cei care stau in Bucuresti au sansa sa cunoasca cel mai bun doctor homeopat Bucuresti in persoana Dr. Firuti. Toate se pot trata si de cele mai multe ori, medicina traditionala esueaza lamentabil sa te trateze nu prin tehnica in sine, ci prin lipsa de personal medical calificat si competent.

Medicina naturista, cea mai buna cale pentru rezolvarea problemelor de sanatate

Medicina naturista ramane una dintre cele mai bune metode de a ne trata si spun ca cei din Bucuresti sunt privilegiati gandindu-ma ca au alaturi cel mai bun medic homeopat din Romania. Intotdeauna suntem datori sa cautam alternative la lucrurile care nu merg, catre nu functioneaza si medicina de stat clar nu functioneaza.

Nu trebuie sa cunosti cel mai bun medic homeopat Bucuresti, ci sa mergi sa iti rezolvi problemele de sanatate la cei care sunt capabili sa te ajute. Eu unul m-am saturat de sistemul sanitar de stat in care domneste nesimtirea si malpraxisul. Nu vreau sa fiu tratat de cineva care spune “El? Nu stiu ce are…”. Sunt vorbe pe care le auzi destul de des in spitalele romanesti din pacate si cand le auzi, iti doresti sa nu le fi calcat niciodata pragul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top