Wednesday 20th September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Vreau comedie de calitate la TV. Pur si simplu m-am saturat de tipete, zbierete, m-am saturat de umor vulgar si glume porcoase. Imi pare rau ca fac parte dintr-o generatie care rade la nimic, o generatie care rade auzind cuvantul pula sau auzind o injuratura. Ma gandesc la filmele de comedie facute pe vremea lui Ceausescu si ma intrebam oare cum am putea sa readucem acel umor simplu si inteligent in contemporan? Ceausescu, in prostia lui si in modul absolut de cacat in care si-a impus autoritatea, a dat nastere calitatii pe anumite paliere, unul dintre aceste paliere fiind teatrul si actoria.

Cred ca nu am putea niciodata sa adaptam umorul de calitate, inteligent unei societati careia ii lipseste inteligenta. Sa nu generalizam, insa stim cu totii ca tanara generatie care pica bacul in proportie de 70% nu e prea inteligenta. Fara sa ne suparam si fara sa credem ca nu-i adevarat. Ne uitam in jur si vedem exact realitatea. Smecherasi fete+baieti care stau la scara la spart de seminte si atat. Nu vezi pe multi cu care ai fi in stare sa discuti lucruri ceva mai rasarit de cat meciul de aseara sau barfa. Ducem o lipsa acuta de inteligenta in societate si acesta este motivul pentru care nu exista umor de calitate.

Pai cine sa inteleaga umorul inteligent daca 70% dintre tineri sunt destul de departe de inteligenta? E normal ca se produce un umor de consum, slab calitativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top