Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Smiley este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania

Prezenta lui Smiley la Romanii au talent si Vocea Romaniei l-au adus mai aproape de public. Daca pana acum cei care il cunosteau, erau fanii muzicii lui, odata cu aparitia lui in emisiuni de televiziune in care nu are treaba cu cantatul, astazi o tara intreaga stie de Smiley, cu ce se ocupa, ce poate sa faca.

Cum il cheama pe Smiley?

Bineinteles ca Smiley este doar o porecla care de altfel i se potriveste destul de bine, insa pe numele adevarat in cheama Andrei Maria. Probabil ca ati sesizat avalansa de “La multi ani” pe pagina lui de Facebook nu de mult, cand a fost Sfantul Andrei.

Mie imi place Smiley si nu doar pentru ca este un tip de treaba. De multe ori ma regasesc in piesele lui si le ascult cu mare drag. De multe ori il vad ca pe un Tudor Chirila mai funny, mai energic, mai putin matur. Chirila e putin si mai mare cred, bate undeva la 40 de ani daca nu ma insel.

Cea mai faina piesa a lui Smiley

Este vorba despre piesa “Letter to You and Me” cantata pe la RadioZu. Am o admiratie foarte mare pentru oamenii ce reusesc sa cante LIVE mai bine de cat inregistrat iar Smiley se pare ca este unul dintre acesti oameni. I-am vazut si pe BUG Mafia live, Alex Velea si Puya si desi ultimii doi nu sunt genul meu de artisti, pot spune ca au facut treaba destul de buna.

Va las sa ascultati piesa lui Smiley, cu siguranta o sa va placa si voua la fel de mult ca mie, mai ales daca sunteti o fire romantica.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top