Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Eu unul nu as putea sa lucrez 100% de acasa. De cand am un job la care lucrez de acasa, nu mai am treaba cu deplasarile. Totusi, munca de acasa e destul de dificila, nu as fi crezut ca e mai grea de cat cea de la birou de exemplu. De multe ori ma gandesc la faptul ca mi-ar creste productivitatea daca as inchiria un sediu pe undeva de cat daca as continua sa lucrez acasa. Atunci cand stau casa, mereu intervine ceva si ma distrage. Ba se uita tata la TV si nu ma concentra, ba vine care vine pe la mine, etc… M-am bucurat in momentul in care am reusit sa ma intretin din scris, insa de multe ori e o afacere destul de proasta sa lucrezi de acasa.

Din cand in cand, imi mut biroul pe la vreo terasa sau chiar in propria masina. Daca mi-am luat masina incapatoare pot sa stau cu laptopul acolo fara sa am probleme. Am si net, am de toate. De multe ori ma duc in port si mai scriu acolo pe la vreo cafenea sau prin masina. Imi vine inspiratia cand scriu din alte parti, departe de monotonia de acasa.

Va recomand tuturor sa mai schimbati din cand in cand atmosfera, o sa vedeti cat de bine va prinde. Biroul mobil face minuni in cazul meu si cred ca si in cazul vostru. Acuma, vine iarna si probabil nu mai poti sta pe la terase sa muncesti, insa te poti muta intr-o cafenea selecta unde nu te poate deranja nimeni. Trebuie sa gasim o modalitate de a mai destinde putin atmosfera sa cream acel mediu care ne impinge de la spate sa ne terminam munca pe care o consideram destul de monotona si plina de rutina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top