Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Mai in gluma mai in serios, eu nu am primit niciodata nici o chitanta, factura, bon fiscal atunci cand am mers sa cumpar ceva piesa pentru masina. Sunt curios ce spagi dau cei care au asemenea centre din moment ce acum jumatate de an se inchideau carciumile pe capete pe motiv ca nu eliberau bon fiscal. Si chiar daca ar elibera bonuri fiscale, cum naiba ar reusi sa inventarieze lucrurile pe care le baga in firma? Asta ar insemna ca toate masinile pentru dezmembrat care intra pe poarta sa fie deja dezmembrate si piesele inventariate, bagate in acte, apoi vandute cu bonuri fiscale si garantie ca orice bun vandut in tara asta.

Ei bine, nici vorba, masinile zac claie peste gramada in centrele de dezmembrari fara ca nimeni sa ii ia la intrebari pe smecherii astia ce dau spagi grase ca sa ramana pe piata in mod ilegal. Doar nu va imaginati ca e legal modul in care functioneaza centrele de dezmembrari, nu? Cred ca nici oamenii nu sunt angajati cu contract de munca sau ceva de genul. Se mai mira cineva? Cand vreodata s-a respectat legea in tara asta? Niciodata…

Ieri pe la Mallul din Severin, tigania aia ordinara de ghiftuiala cronica, cine era in centrul atentie la mese intinse cu zeci de amici? Unul dintre acesti tipi ce si-au deschis un centru de dezmembrari. Pai cum sa nu aiba el bani sa tina mese intinse cand nu a dat niciodata bon fiscal pentru ceea ce a vandut? Si nici nu o sa dea vreodata pentru ca asa functioneaza regulile in Severin, totul e pe sub mana, totul e pe baza de smecherie si cacaturi de-astea… Ca-ti vine sa iti iei campii atunci cand vezi cum unii sfideaza toate legile posibile si nu dau 1 lei la stat si tu dai si chilotii de pe tine daca iti faci o firma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top