Voi ati auzit de CharmStudios Bucuresti?

E destul de greu sa duci un trai decent in Romania pentru ca patronii nu sunt corecti cu tine. Nu multi sunt aceia care respecta drepturile fundamentale ale angajatilor, nu multi sunt aceia care ofera angajatilor peste salariul minim pe economie… Mie mi s-a intamplat sa mi se reproseze la un moment dat ca 800 de lei salariu cat primeam e peste minimul de 730 si nu are nimeni ce marire sa imi mai puna. Am stat un an si jumatate pe 800 de lei salariu si bineinteles, patronul nu a mai dat nici macar 1 leu in plus. Cred ca se intampla destul de des episoade de acest gen in Romania si cred ca sunt multi cei nemultumiti.

Ce poti face pentru un trai decent in aceasta tara? Ei bine, baietii nu prea au alternative de cat in strainatate. Suntem tara soferilor de camion, asa ca cel mai probabil acesta le va fii viitorul. Fetele in schimb mai au o sansa prin prisma videochatului. Am auzit recent de CharmStudios Bucuresti, un studio de videochat si m-am interesat cat de cat despre el. Este unul dintre cele mai serioase studiouri si prin intermediul lui ti se ofera sansa la o viata decenta la tine, in propria tara. Facusem un calcul mai demult din care am ajuns la concluzia ca ai nevoie de aproximativ 4000 de lei / luna penru a reusi sa traiesti decent in aceasta tara, sa iti permiti si tu un concediu in tari straine, o rata la banca pentru o casa si asa mai departe.

Acuma, ramane la aprecierea fiecarie femei in parte pentru ca oricat as recomanda eu, videochatul in Romania este un subiect destul de TABU. Nimeni nu vrea sa discute pe aceasta tema fie de rusine, fie din cauza faptului ca nu inteleg semnificatia. Oamenii de cele mai multe ori nu stiu ce se petrece cu adevarat intr-un studio de videochat si se grabesc sa judece. Multi spun ca este vorba despre ceva bordel, altii de masaje erotice si asa mai departe. Evident, sunt niste prostii fara limita nascocite de niste minti incuiate, incapabile sa se informeze inainte de a vorbi. Cred ca asa este acest popor al nostru, vorbim mult si prost, suntem incapbili sa culegem informatii dar dam din gura precum babele in biserica.

Ne dorim cu totii o tara in care prejudecatile sa ramana de domeniul trecutului, insa vom fii oare capabili sa ajungem in acest stadiu? Ma uit in jur si vad destul de multa incertitudine pentru ca oamenii nu se schimba in bine, dimpotriva, se schimba in rau. Avem din ce in ce mai multe prejudecati si din aceasta pricina, joburile la CharmStudios Bucuresti se vor adresa unui public destul de restrans de persoane. Uitati de exemplu in Germania, unde sot – sotie, cuplu adica, intra impreuna intr-un sex shop si se uita la vibratoare. Nimeni nu se uita ciudat la ei nici cand intra in magazin, nici in magazin, nici cand cei doi ies din magazin si te intrebi de ce? De ce la ei se poate si la noi nu?

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT