Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

PUBG PUBG a luat amploare fraților. Deja au apărut primele competiții internaționale și cred că în următorii 2-3 ani, acest joculeț absolut incredibil va depăși titluri deja celebre precum LOL sau Counter-Strike în ceea ce privește numărul de jucători. Cred cu tărie că acest PUBG va deveni un World of Warcraft pe nișa lui, va deveni genul acela de joc ce va dăinui peste decenii.

Rar de tot se întâmplă să apară pe piață un joculeț care să se înfigă atât de bine în gameri. Rar, foarte rar. De fapt, cred că putem număra pe degete jocurile ce au reușit să devină hituri la nivel mondial, foarte puține au fost jocurile ce au reușit să ajungă mainstream, ce să mai zic de cele care au rămas în mintea oamenilor ani de zile. Contează foarte mult modul în care este updatat un asemenea joc pentru ca oamenii să nu renunțe la el la doar câteva luni de la apariție.

PUBG este updatat constant și vine după o perioadă foarte îndelungată de testare. Testarea cu jucători din întreaga lume este poate cheia succesului unui astfel de joc multiplayer. Bug-urile vor fi identificate și raportate imediat iar developerul va putea să le rezolve imediat. De asemenea, dacă testezi un joc la nivel mondial îți dai seama dacă acesta va avea succes sau nu, dacă va avea șanse să prindă la public sau nu. De asemenea, faptul că PUBG a prins atât de bine cade și în seama H1Z1, un joc asemănător vechi, rămas primitiv, de care developerii nu s-au prea ocupat după lansare.

Rămâne de văzut dacă acest joc se va ridica la înălțimea așteptărilor sau, dacă din cauza proastei administrări, va deveni un alt joc cu potențial care nu se va dezvolta niciodată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top