Urmeaza cursuri step by step dance Bucuresti

Bucurestiul a fost intotdeauna orasul in care toate lucrurile sunt simplu de rezolvat. Discut acum din perspectiva unuia care locuieste intr-un oras mic de provincie, oras in care niciodata nu poti rezolva absolut nimic. Drept exemplu, am cautat recent in Severin o scoala de dans. Vreau sa invat sa dansez si bineinteles ca nu am gasit. Aici nu misca niciodata nimic pentru ca si oamenii sunt ingramaditi si nu sunt deschisi, nu au o mentalitate care sa le permita sa isi doreasca mai mult de la viata. In Severin nimeni nu vrea sa invete sa danseze, daca ar vrea ar exista cerinta si astfel s-ar crea ofertele. Ar apare scoli de dans si toate cele. Deocamdata, totul e mort in Severin din acest punct de vedere.

Capitala, orasul in care totul este posibil

In Bucuresti insa, lucrurile se schimba. Urmeaza cursuri step by step dance Bucuresti, singurul oras din tara unde gasesti absolut orice. Eu inteleg ca este capitala, insa as vrea sa vad asemenea locatii si in tara nu doar in capitala. Din nou ne lovim de mentalitatea provinciala imposibil de schimbat. Daca in Bucuresti oamenii au inteles ca trebuie sa fie deschisi, in orasele mici de provincie mai trebuie lucrat ca sa se ajunga la un asemenea nivel. De multe ori ma gandeam sa ma mut cate o luna in Bucuresti doar ca sa ma pot inscrie la o scoala de dans de renume si sa invat de la cei mai buni…

Nu cred ca sunt singurul caruia i-a trecut prin minte o asemenea chestie, mai ales daca ne gandim la faptul ca cei din provincie cu o gandire peste medie doresc sa se mute permanent in Bucuresti. Problema provinciei este ca a ramas subdezvoltata si din acest caz nu mai poate mentalitatea fii schimbata. Nu mai exista locuri de munca si investitori in provincie care sa alimenteze schimbul de mentalitate. Degeaba sunt eu investitor si vreau sa deschid o scoala de dans in Severin daca nu vine nimeni la cursuri. Unii nu vin de rusine, altii nu vin pentru ca nu vor, altii pentru ca nu ii intereseaza, altii pentru ca sunt increzuti si considera ca stiu sa danseze de la foarte bine in sus. Cum sa lucrezi cu asemenea oameni? E imposibil dupa parerea mea si acesta este motivul pentru care consider ca fara un schimb de mentalitate nimic nu se poate rezolva in provincie.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT