Tuesday 21st May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Se întâmplă de multe ori să primesc niște comentarii la articolele mele, pe Facebook, de-ți stă mintea în loc. Băi frate, primesc niște chestii care nu au nici o legătură cu conținutul articolului, sau care sunt niște interpretări ale celor câteva rânduri postate la descrierea articolului pe Facebook, nu sunt venite din partea unor oameni care au citit întreg articolul.

Cred că România este o nație de oameni ai titlurilor, marii comentatori de titluri în România au casă. Și ce mă șochează cel mai tare este faptul cp 90% dintre aceștia sunt trecuți de 50 de ani.

Băi frate, nu am nimic cu nimeni dar sunt de părere că atunci când lași un comentariu pe Facebook, trebuie să o faci după ce te-ai documentat în prealabil, după ce ai citit tot articolul văzut pe Facebook, nu doar titlul. Tu când vezi un articol sheruit pe Facebook trebuie să știi că acolo este doar o descriere a lui, dacă vrei să citești totul trebuie să dai click pe el. Cei care se ocupă de crearea conturilor de Facebook pentru părinți ar trebui să le explice puțin care-i treaba cu rețeaua asta de socializare și cum funcționează mai exact. Altfel, de multe ori sunt tentat să spun că cei care sunt trecuți de 50 de ani și comentează tâmpenii pe Facebook, nu ar trebui să aibă deloc cont.

Eu unul mă bucur într-un fel să văd că există oameni care se încăpățânează să se adapteze la nou, oameni care nu vor să rămână în lumea lor veche, dar pe altă parte mă enervează să stau mereu să explic unor oameni că dacă vor să aibă acces la întreg conținutul, trebuie să dea un click pe articol. Nu e ok să comenteze aberații după ce citesc un titlu pentru că eu de obicei pun titluri la articole care nu prea au legătură conținutul..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top