Unde gasesc mobila de bucatarie la preturi avantajoase

Mobila de bucatarie poate sa iti creeze probleme destul de mari atunci cand o comanzi. Intotdeauna exista probleme si o sa va spun in cele ce urmeaza despre ce este vorba. Mobila de bucatarie trebuie aleasa in functie de careva criterii simple:

  • Nuanta generala a camerei. Nu va apucati sa va luati mobila de bucatarie galbena daca aveti zugravit in roz sau chestii de-astea. Fiti foarte atenti cu nuanta mobilei pentru ca odata cumparata nu mai ai sanse de intoarcere. Poate doar sa zugravesti camera.
  • Dimensiunea camerei. Cumparati mobila care sa fie pe masura camerei. Am mai vazut idioti care au comandat alte dimensiuni fata de camera lor si ce credeti ca au facut cand a sosit mobila? S-au apucat sa o taie cu fierastraul ca pe un bustean.
  • Utilitatea mobilei. Daca aveti multe oale, si farfurii, luati in calcul treaba asta pentru ca va trebui sa le asezati in rafturi frumos. Asigurati-va ca mobila are rafturile despre care va povesteam.
  • Nu faceti rabat la calitate. Dupa cum spuneam, mobila de bucatarie o cumparati o data in viata poate.

Dupa ce ati stabilit criteriile de mai sus, aveti grija sa cumparati dintr-un magazin serios. Gasesti mobila de bucatarie la preturi avantajoase pe net si culmea, nu se face rabat la calitate. De cele mai multe ori cand discutam despre ceva ieftin, e clar ca se face rabat la calitate, insa de data aceasta va sigur ca nu estre vorba de asa ceva. Pe internet totul este mai ieftin din cauza faptului ca nu exista costuri cu expunerea. Stiti si voi cat costa chiria pentru un magazin de mobila, nu? Aceasta este explicatia pentru faptul ca mobila din online este mai ieftina fata de cea din offline.

Ca tot discutam despre mobila de bucatarie, or sa vina unii si or sa spuna ca e mai ieftin si mai ok sa o faci pe comanda. Nu as vrea sa intru in aceasta discutie, insa este absolut necesar. Mobila facuta pe comanda este cea mai mare prostie pe care eu unul am vazut-o in ultimii ani. Meseriasii care ar trebui sa faca acea mobila nu sunt altceva de cat niste paznici in timpul liber si cam atat. Stim cu totii cum e cu meseriasii romani, cu 10 meserii si nici o calificare.

Din pacate, eu nu as recomanda niciodata mobila de bucatarie facuta pe comanda pentru ca se vor intampla urmatoarele: veti primi mobila de proasta calitate, prost facuta, urata, existand posibilitatea ca “mesterii” sa intarzie cu lunile livrarea mobilei cum se intampla de altfel de multe ori. Daca nu vreti sa aveti probleme cumparati din locurile in care vedeti ca exista calitate si atat. Internetul in ziua de azi e un avantaj destul de mare pentru noi, cei care cautam intotdeauna cea mai buna afacere, cel mai bun raport calitate – pret.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT