Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Eu m-am săturat până peste cap de minciunile din politică și cred că și voi. Ultimele două dude au pus capac. Prima a fost cu creșterea salariilor medicilor, creștere care trebuia să apară luna aceasta dar care a fost amânată la 1 ianuarie 2018, zi în care se vor mări cu doar 25%. Eu aici nu știu ce să cred, minciună sau incompetență? Cum să spui că medicii vor avea salarii de 3000 de euro sau 10.000 de euro în România cu programul tău de guvernare, să câștigi niște alegeri apoi să vii să spui că se amână și se diminuează creșterea din nu știu ce motive?

A doua dudă se leagă bineînțeles de creșterea economică. Am auzit pe mai toate canalele TV cum că România a avut cea mai mare creștere economică din Europa dar nu înțeleg cine și cum a calculat asta, pentru că eu nu trăiesc mai bine. Creșterea economică nu se justifică. La fel de mulți șomeri sunt în jur, la fel de mulți oameni pleacă la muncă în străinătate din caua faptului că la ei în țară nu au ce face și așa mai departe. Unde este domnilor creșterea economică, eu nu o simt. De fapt, în ultimii 10 ani nu am simțit niciodată că mi-ar fi mai bine, din contră, totul în jurul meu pare să se deterioreze. Severinul a ajuns un oraș cam pustiu din cauza faptului că tinerii pleacă ori către capitală, Timișoara ori străinătate. Unde este bunăstare creată de creșterea economică?

Sunt întrebări la care politicul nu poate răspunde pentru că cei care conduc această țară mint și mint suficient cât să-și vadă interesul. Toată lumea se speriase de mega creșterile salariale ale medicilor, creșteri amânate cu 6 luni și limitate la doar 25% din ce primesc acum. Rușine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top